خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 03 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین آرد با کیفیت همدان از قزاقزستان و خوزستان

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 03 دی 1403 - 15:30
مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان همدان با بیان اینکه با جواب مثبت آزمایشگاه از این پس آرد کامل همدان از نهاوند تامین می شود گفت: به دلیل افزایش کیفیت آرد و نان مردم همدان آرد با کیفیت از قزقستان و خوزستان وارد می شود.
آرد،استان،گندم،نان،همدان،كيفيت،تامين،نهاوند،خوانساري،خمير

سید حسین خوانساری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: امسال 706 هزار تن گندم از کشاورزان همدانی خریداری شد که این میزان در مقایسه با سال‌های گذشته رکورد محسوب می‌شود و رشد خرید گندم 72 درصد بود و با همکاری ادارات جهاد کشاورزی و تعاون روستایی انجام گرفت.
وی بیان کرد: در مورد تهیه آرد و نان کامل که از دغدغه‌های مسئولان استان است و هم اکنون 15 نانوایی با آرد کامل در شهرستان همدان و دو نانوایی برای هر شهرستان پیش‌بینی شده است.
مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان همدان، عنوان کرد: اوایل آرد کامل در همدان قابل استفاده نبود و در کارخانه آرد نمی‌توانستند آن را تهیه و تولید کنند و به ناچار از استان‌های دیگر تامین می‌کردیم.
با جواب مثبت آزمایشگاه آرد کامل همدان از نهاوند تامین می‌شود
خوانساری، گفت: اکنون نامه‌ای به کل کارخانجات آرد استان در مورد تامین آرد کامل با 5 درصد سبوس‌گیری ارسال شده و تاکنون یک کارخانه آرد در نهاوند اعلام آمادگی کرده و نمونه آرد آن به آزمایشگاه ارسال شده و اگر جواب مثبت بگیریم در این فرآیند از این پس آرد کامل در خود استان تهیه و تامین می‌شود.
وی با بیان اینکه اکنون معاونت غذا و دارو نظام پزشکی استان پیگیر افزایش تولید نان کامل برای سلامتی مردم هستند، افزود: مصرف نان کامل برای افراد با بیماری‌های دیابت، سرطان، قند خون و دستگاه گوارش مثمر ثمر اعلام شده است.
مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان همدان، گفت: کیفیت گندم و آرد استان همدان در کشور خوب است و در رده 13 و 14 قرار داریم، اکثر گندم استان دیم است و گندم آبی کمی داریم، اما به دلیل افزایش کیفیت نان مردم گندم خارجی از قزاقستان وارد کردیم و در کارخانجات استان توزیع کردیم ضمن اینکه برای افزایش کیفیت نان در مکاتبات با استان خوزستان با شرکت بازرگانی دولتی ایران نامه زده شده و درخواست خرید گندم خوب از خوزستان ارسال شده است.
خوانساری تاکید کرد: گندم و سبوس باید داخل خمیر باشد، چون کیفیت خمیر پروسه متفاوتی از تولید نان معمولی دارد و حداقل دو تا دو و نیم ساعت باید خمیر بماند و تغییر زنگ نان از سفید به قهوه‌ای اتفاق می‌افتد، ولی اینکه سبوس را روی نان بپاشند این نحوه اصلا مورد تایید هیچ جایی نیست و حتما آرد با کیفیت خوب گندم خارجی و نهاوند مورد تایید ما است.
انتهای پیام/