جمعآوری مبلغ ۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان در ششمین جشن گلریزان برای آزادی مادران زندانی پایتخت
معاون دادستان تهران گفت: ۱۴ شعبه شورای حل اختلاف در زندانهای استان تهران برای آزادی زندانیان نیازمند تشکیل شده است.
همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، ششمین آئین گلریزان با هدف آزادی زندانیان نیازمند بهویژه مادران زندانی در سالن همایشهای سازمانهای غیردولتی شهرداری تهران و با حضور جمعی از خیّرین و مردم برگزار شد.
حجتالاسلام «فیروزجائی» معاون دادستان تهران طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد: ششمین جشن گلریزان برای آزادی مادران زندانی و زندانیان نیازمند با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از خیرین اعم از اصناف، بازاریان، ورزشکاران، هنرمندان و سایر اقشار مردم برگزار شد.
وی بیان داشت: در این آیین، با جمعآوری مبلغ ۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان، زمینه آزادی حدود ۵۰ نفر از مادران زندانی و سایر زندانیان نیازمند فراهم شد.
معاون دادستان تهران گفت: این پویش مردمی به صورت ماهانه در تهران برگزار میشود و مدیریت آن نیز از صفر تا صد با خود خیرین است.
وی همچنین گفت: ۱۴ شعبه شورای حل اختلاف در زندانهای استان تهران برای آزادی زندانیان نیازمند تشکیل شده و هماکنون این شوراها مشغول فعالیت هستند.
«داود نظاماسلامی» از جانبازان دوران هشت سال دفاع مقدس، طی سخنانی در این آیین گفت: هیچ کاری پسندیدهتر از باز کردن گره از کار مردم نیست؛ امیدوارم خداوند متعال پاداش این احسان و کمک خیّرین را به بهترین و زیباترین شکل ممکن، به آنها عنایت کند.
خانم «یزدانی» از دیگر خیّرین حاضر در این مراسم، ضمن تشکر از دستاندرکاران برگزاری این آیین، اظهار کرد: جایگاه مادر در خانواده، یک جایگاه اثرگذار، نافذ و بیبدیل است و من بسیار خوشحال هستم که در حد وُسع خود توانستم زمینه آزادسازی مادران زندانی را فراهم کنم.
«زهرا مرتضوی» بازیگر سینما و تلویزیون که نقشآفرینی او در مجموعه تلویزیونی «یوسف پیامبر» در اذهان باقی است، از دیگر خیّرین حاضر در این مراسم بود؛ وی طی سخنانی اظهار کرد: خدا را شاکر هستیم همزمان با ولادت حضرت زهرا (س) بستری فراهم شد تا بتوانیم در زمینه کمپین «تیامنی» و آزادی مادران محکوم به قصاص نفس، نقشی ایفا کنیم؛ در پویش امروز نیز توانستیم مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان در این راه کمک کنیم.
وی با بیان اینکه گروه تیامنی از سال ۱۳۷۶ تا به امروز در زمینه آزادی زندانیان فعالیت دارد، گفت: امیدوارم در میان مردم این فرهنگسازی بیش از پیش صورت گیرد تا زندانیان پس از آزادی، بتوانند به راحتی در جامعه ایفای نقش کنند.
مسئول خیریه امام جواد (ع) نیز در این مراسم گفت: همانطور که پدر ستون خانواده است، مادر نیز مرکز ثقل خانواده محسوب میشود و خیرین در این پویش تلاش کردند با آزادی مادران زندانی، به تحکیم بنیان خانواده کمک کنند.
یکی دیگر از خیّرین که در این مراسم یک تابلوی خوشنویسی به مبلغ ۸۰ میلیون تومان را خریداری و هزینه آن صرف آزادی مادران زندانی در بند کرد، گفت: گرهگشایی از کار مردم، وظیفه اجتماعی ماست و من اعتقاد دارم آنچه را که در راه آزادسازی مادران زندانی پرداخت میکنم، چند برابر آن را در آینده به دست میآورم.
گفتنی است پویش آزادسازی مادران زندانی، از سال ۱۳۹۸ در تهران و به همت شهرداری منطقه ۵ پایتخت آغاز شده است.
منبع: روابط عمومی دادگستری کل استان تهران