پخت نان مطلوب نیازمند گندم باکیفیت است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به لزوم توجه به کیفیت آرد گفت: پخت نان ماکول و مطلوب نیازمند تولید ماده اولیه همان گندم باکیفیت است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عباسعلی وفایینژاد امروز در نشست هم اندیشی با مسئولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان اظهار کرد: توجه به کیفیت آرد نانواییها در دستور کار است.
وی با بیان اینکه نظرات و دیدگاههای متفاوت موجب پویایی و اصلاح ساختارها میشود، افزود: مسئولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد با بیان دیدگاههای خود ارتقای کیفیت محصول نهایی در حوزه آرد، گندم و نان را دنبال کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران خواستار ارائه خدمات بهتر به شهروندان شد و تأکید کرد: پخت نان ماکول و مطلوب نیازمند تولید ماده اولیه همان گندم باکیفیت است.
وفایینژاد بهره برداری از شرایط و امکانات مناسب برای تولید آرد با کیفیت و سپس را از هنرهای یک نانوای ماهر در تولید نان با کیفیت دانست.
عدم داشتن حلقههای زنجیره، سبب شد در تولید محصول نهایی با چالش مواجه باشیم.
وی یادآور شد: استان مازندران در تولید چندین قلم محصول کشاورزی رتبه برتر کشور را دارد اما در تولید گندم با وجود محدودیتهای زمین و شرایط خاص اقلیمی با کمبود و عدم تأمین نیاز از طریق تولید مواجهیم.
وی ادامه داد: 80 درصد گندم مورد نیاز استان باید از مبادی متنوعی وارد استان شود اما با وجود محدودیتها اجازه بروز چالش جدی در تأمین گندم با کیفیت برای مصرف استان را ندادیم.
تا امروز هیچ کارخانهای بدون گندم کیفی نمانده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، عیارسنجی محصول تولیدی توسط کارخانجات را خواستار شد و گفت: مسئولان فنی و تولید کارخانجات آردسازی ساعتی از وقت خود را با یک نانوا که با محصول آن کارخانه نان تولید میکند همراه باشند تا با عمل آوری آرد و نحوه پخت انواع آرد تولیدی آشنا شوند.
وی این کار را موجب ارزیابی مناسب مسئول فنی دانست که موجب تولید چه نوع آردی میشود و ضمن آشنایی با نحوه پخت آرد، ارتقای کیفیت در محصول نهایی رخ میدهد.
ضرورت نظارت و دقت در حوزه گندم، آرد و نان اهمیت دارد.
وفایینژاد مسئولیتپذیری در این حوزه را با افزایش خودنظارتی در تمام مراحل تولید و ارائه خدمات به شهروندان استان مطلوبتر میکند.
انتهای پیام/