حمایت اداره فرهنگ و ارشاد خوزستان از مجموعههای مردمی - تسنیم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان حمایت از مجموعه های مردمی را از دیگر بخش های عدالت فرهنگی استان خوزستان عنوان کرد و بر توسعه این حمایت ها تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی امروز در آیین رونمایی از پنج اثر مستند تلویزیونی فرهنگی اجتماعی اهواز که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تلاش کرده تا در حد بضاعت خود در کنار مستندسازان باشد، با این حال تاکنون مجموعههای مردمی آثار ارزشمندی در این حوزه تولید کردهاند، ولی نیاز است در این زمینه گامهای بیشتری برداشته شود.
وی با اشاره به گسترده بودن استان خوزستان از لحاظ جغرافیایی و فرهنگی گفت: مسایل و موضوعات استان خوزستان به ویژه در حوزه فرهنگ و هنر و ظرفیتهای هویتی، نیاز به توجه جدی مستندسازان دارد زیرا در زمینه ساخت مستند نسبت به مسایل استان عقبتر هستیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به پنج اثر مستند تلویزیونی تولید شده توسط هنرمندان خوزستانی گفت: در هرکدام از این مستندها تلاش شده تا به گوشه از موضوعات هویتی و فرهنگی استان پرداخته شود با این وجود باز هم این آثار به لحاظ کمی، امکان پوشش بخش عمده موضوعات را ندارند.
توجه به حوزههای مختلف فرهنگ و هنر و برقراری عدالت فرهنگی در استان از جمله اقدامات قابل توجه طی 2 سال گذشته بوده است.
وی ادامه داد افزود: یکی از جنبههای مهم در حوزه عدالت فرهنگی، آموزش و توانمندسازی هنرمندان در عرصه تولید محتوا بود که برنامههای مختلفی در این زمینه در سطح استان و شهرستانها به منظور پرورش هنرمندان جوان و خلاق برای تولید آثار فاخر در حوزههای مختلف انجام شد.
منادی حمایت از مجموعههای مردمی را از دیگر بخشهای عدالت فرهنگی استان عنوان کرد و بر توسعه این حمایتها تأکید کرد.
وی با اشاره فعالیت اثر بخش کانونهای فرهنگی هنری مساجد بیان کرد: کانونهای مساجد رویدادهای بسیار خوبی را برگزار کردند از این رو 60 کانون مسجد در 2 مرحله مورد حمایت قرار گرفته که علاوه بر این انجمنهای هنری استان نیز با برنامهریزی و حمایت هدفمند و نگاه ویژه توانستند اتفاقت خوبی را رقم بزنند.
در ادامه حمیدرضا بهوندی مستندساز خوزستانی در آئین رونمایی مستندباران گفت: مستند «باران رحمت» روایتی از پیوند ملتها در قصه غدیر است و نیز به رویداد زیبایی که سال 90 در مسجد غدیر اهواز رقم خورد میپردازد.
وی افزود: با توجه به اهمیت و جایگاه مسجد جامع خرمشهر در دوران قبل از انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، مستند «مسجد جامع» نیز به رویدادهایی مختلفی که حول محور این مسجد همچنان در حال برگزاری است پرداخته است.
بهوندی به مستند «اصحاب حبیب» اشاره کرد و گفت: این مستند روایت زندگی آقا سید حبیب در محله حصیر آباد اهواز و راه اندازی روضههای خانگی و نقش این روضهها در مقاطع مهم است.
وی تصریح کرد: مستند «به رسم بابا» نیز اقتباسی از داستان یکی فرزندان مدافع حرم است که با رویداد پیاده روی اربعین پیوند خورده است.
وی ادامه داد: مستند «مواکب» نیز کار جدیدی است که در آن آیینهای مختلف ارایه میشود و فعالیتهای مختلف مواکب در حوزههای فرهنگی، اجتمعی، نیکوکاری و ...
میپردازد.
وی با اشاره به مشارکت هنرمندان جوان در تهیه این مستندها تاکید کرد: معتقدیم باید این مستندها به واسطهای تبدیل شوند تا افراد مختلف را با خود درگیر کنند و از این طریق خون تازهای در مستندسازی خوزستان جریان یابد.
به گزارش تسنیم، در پایان این آیین از هنرمندان و دست اندرکاران این مستندها تقدیر و قدردانی شد.مستند «باران رحمت» به کارگردانی حمیدرضا بهوندی، مستند «مسجد جامع» به کارگردانی حمیدرضا بهوندی، مستند «اصحاب حبیب» به کارگردانی علی حردانی، مستند «به رسم بابا» به کارگردانی امید حاصل فروش و مستند «مواکب» به کارگردانی حمیدرضا بهوندی پنج اثر مستندی بودند که امروز با حضور مجید منادی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در اهواز رونمایی شدند.
انتهای پیام/