سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قدرت در دنیای امروز وابسته به فناوری است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 06 دی 1403 - 10:30
رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تبدیل علم و فناوری به منبع قدرت در جهان امروز، گفت: قدرت در دنیای امروز وابسته به فناوری شده است.
فناوري،علم،زنجيره،علمي،دانشگاه،مرجعيت،زبان،حوزه،كشور،جامع،فا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، امید رضایی‌فر در آیین افتتاحیه «سطح سوم مدرسه جامع تکنیک‌ها و تاکتیک‌های بین‌المللی‌سازی و ارتقای رتبه دانشگاه» که به میزبانی دانشگاه بین ‌المللی امام رضا(ع) و با حضور 30 نماینده از دانشگاه‌های سراسر کشور در سالن شهید سلیمانی واحد خواهران برگزار شد، اظهار داشت: قدرت امروز کشورها بر پایه علم و فناوری بنا شده است و علم و فناوری از جمله عوامل اصلی قدرت ‌آفرینی و اقتدارسازی محسوب می‌شوند و تهدیدهای امروز کشورها از جنس فناوری است و اگر کشوری فاقد علم و فناوری روز باشد، به طور قطع دچار آسیب خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه علم، زنجیره علم و فناوری حایز اهمیت است، عنوان کرد: زنجیره علم و فناوری دارای اجزایی است که رهاسازی هر یک از این حلقه‌ها و زنجیره‌ها، زیان‌هایی را در پی دارد.
رضایی فر با اشاره به تکمیل درست زنجیره علم و فناوری، افزود: متأسفانه در کشور زمانی که صحبت از زنجیره علم فناروی است یا در بخش علم متوقف در حوزه آموزش می‌شویم، یا به صورت منقطع در حوزه فناوری و در برخی موارد در بخش کاربردها متمرکز می شویم و به صورت جامع این زنجیره را تکمیل نمی‌کنیم.
رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به مثال‌هایی از کمپانی‌های ماشین‌سازی در دنیا که در یک مورد نام یک کمپانی معرف مالک آن و در کمپانی دیگر معرف کشور تولیدکننده بود، توضیح داد: برای رسیدن به مرجعیت، جایی می تواند امکان مرجع شدن را داشته باشد که به افراد تحت پوشش اصالت دهد.
وی در ادامه به رویکردهای تبلیغاتی که در کشورهای توسعه یافته برای نمایش دست یابی به مرجعیت علمی در حوزه ها های مختلف وجود دارد، گفت: در کنار انگیزه، کار و تلاش مهم ترین رکن برای رسیدن به مرجعیت علمی است و می تواند ما را در مرجعیت علمی قدرتمند نشان دهد، در حالی که نمایش‌های تبلیغاتی بدون پشتوانه کار و تلاش منجر به شکست خواهد بود.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ضرورت تدریس به زبان فارسی در کلیه کلاس های درس که دانشجویان غیر ایرانی حضور دارند، تصریح کرد: آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرفارسی زبان و ارائه محتواهای آموزشی به زبان فارسی در کلاس‌های درس یکی از بخش‌های سه‌گانه مورد توجه در مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
گفتنی است، سطح سوم مدرسه جامع تکنیک‌ها و تاکتیک‌های بین‌المللی‌سازی و ارتقای رتبه دانشگاه با حضور نمایندگانی از 30 دانشگاه سراسر کشور، طی سه روز همراه با برگزاری 10 کارگاه آموزشی به میزبانی دانشگاه بین ‌المللی امام رضا (ع) در مشهد مقدس در حال برگزاری است.
انتهای پیام/