چالشهای جامعه در سایه قرآن و دستورات اهل بیت(ع) حل میشود - تسنیم
نماینده مردم قم در مجلس با تاکید بر اینکه همه مسئولان و نمایندگان مردم باید خود را قادم قرآن و اسلام بدانند، گفت: در این صورت است که می توانیم جامعه ای قرآنی بنا کنیم، جامعه ای که بر اساس دستورات الهی اداره می شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمدمنان رئیسی در آئین اختتامیه چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری معارف قرآن کریم، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه، که پیش از ظهر امروز در سالن همایشهای آستان مقدس امامزاده سید علی(ع) برگزار شد، اظهار کرد: بسیار خوشحالم که در این جمع حاضر هستم و پیشنهاد خودم بود که به جای سخنرانی، آیاتی چند از کلامالله مجید را قرائت کنم.
وی افزود: مکرراً در مسابقات قرآنی شرکت میکردم که بخشی از آنها، مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف بود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه همه مسئولان و نمایندگان مردم باید خود را قادم قرآن و اسلام بدانند، گفت: در این صورت است که میتوانیم جامعهای قرآنی بنا کنیم، جامعهای که بر اساس دستورات الهی اداره میشود.
وی ادامه داد: حل مشکلات و چالشهای مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، جز در سایه قرآن و دستورات اهل بیت عصمت و طهارت(ع) ممکن نخواهد بود.
وی در ادامه آیاتی چند از ابتدای سوره مبارکه «مزمل» را قرائت کرد.
تنوع ملیتها در مسابقات معارفی کیفیت رقابتها را زیاد کرد
سیده معصومه طباطبایی داور بخش مهارتهای اجرایی چهل و هفتمین دوره مسابقات قرآن نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، با اشاره به افزایش تعداد و تنوع شرکتکنندگان نسبت به سالهای گذشته اظهار کرد: تنوع قومیت ها و ملیت ها در این مسابقات موجب افزایش رقابت و جذابیت آن شد.
وی از دیگر مزایای اضافهشدن بخش بینالملل ایجاد وحدت بین ملیت و قومیتهای مختلف و عملی شدن آیه «واعتصموا بحبل الله جمیعا ولا تفرقوا» ذکر کرد.
داور بخش مهارت های اجرایی اضافه کرد: همه افراد به عنوان متسابق، داور و یا تماشاچی باید این لحظه را نقطه عطف خود بدانند تا در سال آینده چندین گام نسبت به امسال جلوتر باشیم.
وی افزود: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، با اضافه شدن بخش بینالملل به این مسابقات شاهد جاری شدن جهاد تبیین نیز هستیم و این دیدگاه جهانی همراه با ظرافت با استناد به معارف قرآنی و کلام اهل بیت(ع) به تقویت وحدت کشورهای جهان اسلام کمک خواهد کرد اگر هرکس در هر جایگاهی وظیفه قرآنی خود را به درستی انجام دهد شاهد شکلگیری تمدن نوین اسلامی خواهیم بود.
طباطبایی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان در این دور مسابقات دارای موقعیت های اجتماعی و مدارک تحصیلی گوناگون بودند، تصریح کرد: این موضوع نشان از استقبال مردم به معارف قرآنی و اهل بیت(ع) به صورت چشمگیری افزایش یافته است.
وی با تاکید براینکه مسئولین باید از ظرفیت این متسابقین استفاده کنند، عنوان کرد: نباید پایان مسابقات را پایان این راه دانست و در طول سال به این مستابقین توجه کنند تا به کیفیت هرچه بیشتر این مسابقات بیفزایند و افراد علاقهمند و مستعد را به سمت این مسابقات راهنمایی و هدایت کنند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/