سردار سلیمانی یک قهرمان واقعی و نماد ایثار و فداکاری بود
یزد- امام جمعه بهاباد از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک قهرمان واقعی و نماد ایثار و فداکاری یاد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اکبرابراهیمی بشکانی درخطبه های نمازجمعه بهاباد ضمن گرامی داشت سالروز حماسه 9 دی و فتنه 88 اظهار داشت: این حماسه بزرگ، ماندگار و سرنوشت ساز، نمایش معجزه الهی، قدرت فکری ملت و قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران است.
امام جمعه بهاباد به بیان آغاز رویداد فتنه 88 که فتنه ای بسیار عجیب و پیچیده بود اشاره کرد و افزود: در فتنه ۱۳۸۸، همهچیز در خدمت یک اندیشه پلید، برای یک آشوب عظیم و حتی بروز جنگ داخلی، به میدان آورده شده بود؛ از سیاهیلشکر بیخبر و غافل، تا انواع امکانات رسانهای و تدارکات اغتشاشات خیابانی و بهانه و شعار فریبکارانه تقلب در انتخابات.
این اندیشه پلید، همان خطی بود که از اتاق فکر فتنه ابلاغ و دنبال میشد.
بشکانی با اشاره به اهمیت حماسه نهم دی، بر لزوم تبیین این رویداد برای جوانان و نسلهای آینده تأکید کرد و گفت: حماسه نهم دی، یک درس بزرگ برای ملت ما و به ویژه جوانان است.
این روز باید به عنوان نماد بصیرت و آگاهی در فرهنگ عمومی جامعه نهادینه شود.
امام جمعه بهاباد در بخش دیگری از سخنان خود هفتم دیماه سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی به فرمان امام راحل را گرامی داشت و با اشاره به اهمیت سوادآموزی در رشد فردی و اجتماعی، تشکیل نهضت سواد آموزی به فرمان امام خمینی (ره) را حرکتی ارزشمند و تأثیرگذار دانست و گفت: این نهضت نه تنها بر کاهش بیسوادی تأثیر گذاشته، بلکه زمینهساز افزایش آگاهی و تحصیلات در جامعه شده است.
امام جمعه بهاباد تأکید کرد: سواد، ابزاری قدرتمند برای دستیابی به استقلال و پیشرفت است و هر فرد سوادآموز باید به عنوان یک سرمایه اجتماعی به توسعه کشور کمک کند.
بشکانی، سیزدهم دی سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش را گرامی داشت و به ویژگی های سرداردلها شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و افزود: سردار سلیمانی یک قهرمان واقعی و نماد ایثار و فداکاری بود.
وی با بیان اینکه سردار سلیمانی نه تنها به عنوان یک فرمانده نظامی، بلکه به عنوان یک الگو در عرصههای فرهنگی و اجتماعی نیز تأثیرات عمیقی گذاشته است، افزود: حاج قاسم از هیچ تلاشی برای دفاع از حریم اسلام و مردم ایران دریغ نکرد و با بصیرت و دلسوزی، همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم و افراطگرایی قرار داشت.