سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روغن‌ دنبه به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع، مناسب مصرف نیست

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 08 دی 1403 - 08:23
به گفته مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در حال حاضر مصرف لبنیات در ایران کم است.
مصرف،لبنيات،روغن،احمد،بهداشت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - احمد اسماعیل‌زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به میزان مصرف لبنیات در کشور گفت:« در حال حاضر مصرف لبنیات در ایران کم بوده و بررسی‌ها نشان می‌دهد که مردم باید ۲ تا ۳ واحد لبنیات در روز مصرف کنند که این میزان اکنون حدود یک واحد است و این موضوع سبب بروز مشکلات مختلفی در افراد خواهد شد.»
احمد اسماعیل‌زاده گفت:« وزارت بهداشت دستور‌العمل غذای سالم را به دولت ارائه خواهد کرد تا سازمان‌هایی که توانایی پرداخت یارانه لبنیات را دارند، در این زمینه کمک حال باشند.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد:« بررسی‌ها نشان می‌دهند که روغن‌ کانولا برای مصرف مناسب‌تر است؛ روغن ماهی به دلیل داشتن اسیدهای چرب و ترانس زیاد نباید حرارت داده شود.»
احمد اسماعیل‌زاده تاکید کرد:« بررسی‌ها نشان می دهند که روغن‌ دنبه حیوانی به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع، برای مصرف مناسب نیست و برای‌ سلامتی افراد ضرر دارد.
حذف مصرف روغن از برنامه رژیم غذایی، موضوعی کاملا نادرست است و علت این امر آن است که موادی در روغن مورد نیاز بدن هستند.»