سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع مشکلات کشتارگاه صنعتی بیرجند در اولویت است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 12 دی 1403 - 13:13
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با تأکید بر ضرورت رفع مشکلات واحدهای صنعتی گفت: ارائه راهکار عملیاتی برای برون رفت کشتارگاه صنعتی بیرجند از وضعیت موجود در اولویت است.
افغانستان،كشاورزي،بيرجند،اتاق،محصولات،استان،هيئت،معدني،تجاري ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا خامه‌زر در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با همراهی هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی اتاق از این مجموعه بازدیدی داشتیم و با توجه با اینکه از مشکلات این مجموعه اطلاع داشتیم هدفمان این است که بتوانیم راهکاری عملیاتی برای برون رفت از مشکلات این واحد تهیه کنیم.
وی ادامه داد: اگر نیاز به هم افزایی سایر بخش‌های استان باشد اعم از کشتارگاهی، دامداران استان و واحدهای مربوطه همه این‌ها را کنار هم قرار دهیم و مشکلات را واکاوی و در جهت رفع آن راهکار ارائه کنیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند تأکید کرد: سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام شده و می‌توان اشتغال ایجاد کرد.
خامه‌زر همچنین در پاسخ به موضوع همکاری در توسعه سرمایه‌گذاری‌های حوزه معدنی ایران و افغانستان اظهار کرد: اکنون بیش از 50 درصد حجم کالاهای صادراتی به لحاظ وزنی و بیش از 30 درصد به لحاظ ارزشی از گمرکات این استان به مقصد افغانستان صادر می‌شود.
وی بیان کرد: استان خراسان جنوبی با حدود 400 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان، دارا بودن گمرک رسمی ماهیرود و بازارچه‌های مرزی و پتانسیل‌های معدنی و محصولات مزیت دار کشاورزی، همچنین واقع شدن در مسیر کریدور شمال - جنوب و غرب - شرق جایگاه ویژهای در شرق کشور دارد.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند افزود: بدین منظور این اتاق با توجه به رسالت ذاتی خود برای حضور موثر در بازار افغانستان در نظر دارد نسبت به اعزام هیئت تجاری به شهرهای کابل و هرات و در صورت امکان فراه و قندهار افغانستان اقدام کند.
وی تصریح کرد: تمرکز این هیئت بر توسعه تجاری در زمینه‌های‌ مختلف صدور خدمات فنی و مهندسی (عمران، راهسازی و سایر حوزه‌های مورد نیاز)، معدن (اکتشاف، استخراج واردات و فرآوری مواد معدنی)، کشاورزی (کشت فراسرزمینی و قراردادی با تمرکز بر کاشت محصولات موثر در نهاده‌های دامی مانند ذرت، سویا، آفتابگردان و همچنین سایر محصولات مانند پنبه، چغندر قند، حبوبات و بررسی واردات محصولات کشاورزی مورد نیاز و به ویژه به منظور برقراری موازنه تجاری با کشور مذکور است.
انتهای پیام/254