900 تن ضایعات نان لرستان در هر ماه
مدیر بازرسی و نظارت بر توزیع کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی لرستان از دورریز ماهانه 900 تن ضایعات نان در این استان خبر داد.
جواد احمدپور، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خرمآباد گفت: میانگین ضایعات نان در ایران حدود 30 درصد است که این ضایعات به عواملی مانند روشهای پخت و نحوه نگهداری نان در خانوادهها بستگی دارد.
او با اشاره به اهمیت کیفیت آرد و نحوه عملآوری خمیر، اضافه کرد: استفاده از آرد بیکیفیت و عدم مهارت کافی در عملآوری خمیر، باعث افزایش ضایعات میشود.
مدیر بازرسی و نظارت بر توزیع کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی لرستان ادامه داد: میزان ضایعات نان در این استان به 900 تن در هر ماه میرسد که این موضوع ناشی از استفاده نادرست از آرد و عدم توجه به کیفیت در فرآیند پخت است.
احمدپور با اشاره به فعالیت 2132 واحد نانوایی در لرستان بیان کرد: خرمآباد با داشتن 536 نانوایی، بیشترین میزان نانواییها را در این استان دارد.
او با اعلام تقاضای زیاد نان لواش در لرستان، توضیح داد: این نوع نان در میان مردم این استان محبوبیت زیادی دارد و در بسیاری از مناطق، مصرف لواش بیشتر از سایر انواع نان است.
مدیر بازرسی و نظارت بر توزیع کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی لرستان اشاره کرد: سیستم توزیع هوشمند آرد، بر اساس عملکرد نانواییها، سهمیه آرد را بهطور خودکار تنظیم میکند و این سیستم کمک میکند تا نانوایانی که عملکرد بهتری دارند، آرد بیشتری دریافت کنند.
احمدپور با تأکید بر لزوم اتخاذ راهکارهایی برای بهبود کیفیت نان، اعلام کرد: آموزش بهتر نانوایان و خانوادهها برای نگهداری صحیح نان میتواند تأثیر زیادی در کاهش ضایعات نان داشته باشد.
انتهای پیام/ 644