سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهم‌ترین اصل ستادهای مردمی و موکب‌داران کربلا، وحدت رویه است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 12 دی 1403 - 14:53
معاون سیاسی اجتماعی استاندار اصفهان گفت: برای جلوگیری از موازی کاری و هدررفتن منابع، نیاز به هماهنگی و وحدت رویه بین نهادها و افراد است؛ زیرا اگر این هماهنگی وجود نداشته باشد، انرژی و وقت هدر می رود.
هماهنگي،زائران،اصفهان،زمينه،اربعين،درويشي،مردمي،وظيفه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ایوب درویشی در نشست موکب‌داران و خادمان ستاد عتبات گفت: کار در حوزه ستاد عتبات‌عالیات کار چهارچوب دار و وظیفه اداری نیست، بلکه یک مسئولیت دینی و معنوی نیز به شمار می‌آید که با عشق، معنویت و دلی باید انجام شود.
وی افزود: افراد در هر مسند و هر جایگاهی، علاوه‌بر وظیفه اداری یک وظیفه دینی و معنوی برعهده داریم که طبعاً بر دوش ما هم سنگینی می‌کند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار اصفهان با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگی هدف اصلی این فعالیت‌ها ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است و باید همواره به این هدف متعالی فکر کرد، تصریح کرد: مشکلاتی در زمینه حمل‌ونقل و خدمات‌رسانی به زائران از جمله کمبود اتوبوس وجود دارد که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق دارد.
وی ادامه داد: بر همین اساس با هماهنگی دستگاه‌های دولتی و رسمی و نیز بخش مردمی باید برای جلوگیری از موازی‌کاری و هدررفتن منابع به وحدت بین نهادها و افراد دست‌یافت و این در حالی است که بخشی از امکاناتی در اختیار دستگاه حاکمیتی و بخش اجرایی آن بر عهده مردمی است که این امکانات باید متمرکز شود.
درویشی با بیان اینکه یکی از چالش‌های مهم توجه به آسیب‌های احتمالی در زمینه‌های فرهنگی و سخت‌افزاری و تلاش برای کاهش آسیب‌ها است، بیان کرد: در حال حاضر استان اصفهان در زمینه حمل‌ونقل و خدمات‌رسانی به زائران بیش از 2 هزار دستگاه اتوبوس برای خدمات‌رسانی در جاده‌ها و بین‌شهری کمبود دارد.
وی تصریح کرد: در سال‌های گذشته تجربه‌های زیادی در زمینه خدمات‌رسانی به زائران اربعین جمع‌آوری شده است که این تجربیات شامل همکاری‌های مردمی و دولتی است که می‌تواند به بهبود خدمات کمک کند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار اصفهان گفت: برای جلوگیری از موازی‌کاری و هدررفتن منابع، نیاز به هماهنگی و وحدت بین نهادها و افراد است؛ زیرا اگر این هماهنگی وجود نداشته باشد، انرژی و وقت هدر می‌رود.
وی با تأکید بر برنامه‌ریزی دقیق افزود: در جلسات مختلف باید تقسیم کار و برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های اربعین صورت گیرد و این برنامه‌ریزی باید شامل هماهنگی با استان‌های مرزی و کشور عراق باشد.
درویشی خاطرنشان کرد: با متمرکز کردن امکانات و ایجاد هماهنگی می‌توان زمینه و بستر لازم برای ترویج فرهنگ اربعین و خدمات‌رسانی به زائران را فراهم کرد.
انتهای پیام/163