9168 پرونده قضایی در استان مرکزی ختم به صلح و سازش شد
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: امسال تعداد 9 هزار و 168 فقره پرونده در شعب شورای حل اختلاف استان مرکزی به صلح و سازش انجامیده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت الاسلام سعید جزائی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد شوراهای حل اختلاف اظهار کرد: شورای حل اختلاف استان مرکزی وظایف مختلفی برعهده دارد که یکی از مهمترین وظایف مصالحه در پرونده های قابل سازش و صلح است به طوری که 32 درصد پرونده ها از ابتدای سال تا پایان آذرماه در بازه زمانی 9 ماهه به صلح و سازش ختم شده است.
وی افزود: این آمار نشان دهنده مجموعه تلاش و اقدامات سختکوشانه کارکنان در شورای حل اختلاف استان است که وظیفه خود میدانیم تا از زحمات و تلاشهای قضات و کارکنان شورای حل اختلاف استان کمال تقدیر را داشته باشیم که با انجام کار جهادی به این مهم دست یافتند.
جزائی تصریح کرد: در این مدت 9 ماهه تعداد 9 هزار و 168 فقره پرونده در شعب شورای حل اختلاف استان مرکزی به صلح و سازش انجامیده، همچنین در این بازه زمانی تعداد 3 فقره پرونده قصاص نفس با حصول سازش و رضایت اولیاء دم، منجر به عدم اجرای حکم قصاص شد که یکی از این 3 فقره سازش به تازگی و در راستای شرکت در پویش «به عشق حضرت زهرا(س) میبخشم» در یکی از پروندههای قتل اتفاق افتاد و اولیاء دم مقتول با سعی و تلاش های صورت گرفته و تشویق و ترغیب طرفین اختلاف به صلح و سازش در ایام شهادت بانوی مظلوم دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) به توافق و رضایت مشروط منجر شد که امر بسیار مبارکی است.
وی عنوان کرد: افزایش صلح و سازش در پروندههای شورای حل اختلاف و تداوم و گسترش این امر مهم و اثربخش فارغ از اینکه عملکرد درخشان و کارنامه قابل قبول و در خور تقدیر شوراهاست، عامل مهمی در جهت افزایش میزان رضایت مندی مراجعان و جلوگیری و پیشگیری از اطاله دادرسی و همسو سازی اهداف با سند تحول و سند امنیت قضایی و منویات ریاست معظم قوه قضائیه است.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تاکید بر ضرورت رفتارهای کدخدامنشی و اهتمام برای صلح و سازش در بین دعاوی مردمی، خاطرنشان کرد: همکاری مردم و اعضای شوراهای حل اختلاف در کاهش ورودی پروندههای قضایی و ارتقاء صلح و سازش ضروری بوده و باید فرهنگ اسلامی اصلاح ذات البین، ایجاد مصالحه و سازش در بین مردم بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/711/