سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش مهارت باید منطبق با زیست بوم مناطق تعریف شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 12 دی 1403 - 19:12
استاندار ایلام با بیان اینکه مهارت، زمینه ساز اشتغال پایدار است، گفت: آموزش هر مهارتی باید با زیست بوم منطقه در نظر گرفته شود.
استان،حرفه،فني،ايلام،مهارت،سازمان،استاندار،كرمي،كليدي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، غلامحسین محمدی؛ معاون وزیر و رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور با حضور در دفتر استاندار ایلام، با کرمی استاندار دیدار و گفت‌وگو کرد.
استاندار ایلام در این دیدار بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های استان و پیوند دانشگاه و صنعت با بهره‌گیری از آموزشی‌های مهارتی سازمان فنی و حرفه ای تاکید کرد.
کرمی، مهارت را زمینه‌ساز اشتغال پایدار ذکر کرد و افزود: هر مهارت باید با زیست‌بوم هر منطقه در نظر گرفته شود.
وی به رسالت مهم و خطیر سازمان آموزش فنی و حرفه ای اشاره کرد و یادآور شد: مهارت‌ها باید متناسب با سند آمایش سرزمینی استان ایلام و با عنایت به نیازهای صنایع استان تدوین شود.
نماینده عالی دولت در استان به اشاره به هم مرز بودن سه استان کشور عراق با استان ایلام، آن را یک فرصت عظیم و بی‌بدیل برای استان ایلام ‌ذکر کرد و گفت: می‌توانیم با انتقال تجربیات و مهارت‌ها در توسعه و رونق اشتغال استان موثر باشیم.
وی عنوان کرد: مجموعه مدیریتی استان آماده هرگونه همکاری در زمینه آموزشی و فنی و حرفه ای و مهارتی است.
کرمی به توجه ویژه به مهارت آموزی تاکید و به نقش آن در مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: سازمان فنی و حرفه ای در مشاغل خانگی و تولید اشتغال نقش کلیدی دارد.
استاندار ایلام پیوند دانشگاه و فنی و حرفه ای را برای توسعه استان امری اجتناب ناپذیر ذکر کرد و گفت: پیوند دانشگاه و فنی و حرفه ای می‌تواند به بهره‌وری کمک کند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در این دیدار با بیان اینکه 700 مرکز دولتی با بیش از 12 میلیون مترمربع فضا فعالیت دارند، یادآور شد: این مراکز آموزش‌های مختلف را به کارآموزان ارائه می‌دهند.
غلامحسین محمدی با بیان اینکه تحصیلات پایه افراد با تحصیلات عالی در کشورهای مختلف متفاوت است، تصریح کرد: این موضوع نشانگر وجود یک عنصر کلیدی به نام مهارت است.
وی افزود: پیش بینی می شود طی پنج سال آینده 44 درصد از مهارت های کلیدی نیروی کار دستخوش تغییر شوند.
انتهای پیام/180/