وزیر ارتباطات: باید مثل شهید آوینی فناوری را تسخیر کنیم
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه باید مثل شهیدآوینی فناوری را به تسخیر درآوریم گفت: ما ظرفیت های بی بدیل اجتماعی دینی و سیاسی داریم که اگر آنها را با ظرفیت های موجود و در شبکه مجازی تبدیل به محتوا کنیم مخاطب های بسیاری در حوزه ملی و جهانی خواهیم داشت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید ستار هاشمی عصر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید مانند شهید آوینی فناوری را به تسخیر درآوریم و بر آن چیره شویم تا آثار ماندگاری در کشور بر جای گذاشته شود.
وقتی از ظرفیتها استفاده کنیم مخاطب نیز پیدا خواهد شد.
وی به بحث توسعه زیرساختهای ارتباطی و نیازهای امروزه مردم اشاره کرد و افزود: این نقش قابل انکار نیست و نمیتوان زندگی را بدون انرژی و البته بدون ارتباطات تصور کرد و تلاش ما در وزارت ارتباطات بر این است که توسعه زیرساختها را استانهای مختلف با نگاه و تاکیدات مقام معظم رهبری بر پایه عدالت پیش ببریم.
هاشمی ابراز کرد: این حوزه باید متوازن باشد یعنی اگر به توسعه زیرساختها توجه داریم باید کمک به شکلگیری محتواهای متناسب با ذائقه و علایق و آموزههای دینی در کشور را نیز داشته باشیم و این مهم باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
در کشور ظرفیتهای بیبدیل اجتماعی دینی و سیاسی داریم که اگر آنها را با ظرفیتهای موجود و در شبکه مجازی تبدیل به محتوا کنیم مخاطبهای بسیاری در حوزه ملی و بینالمللی خواهیم داشت.
وی با تاکید بر اینکه در همه عرصهها باید تلاش کنیم و از فرصتها حداکثر استفاده شود و تهدیدها را نیز مدیریت کرده و به حداقل برسانیم، افزود: فضای مجازی ابعاد و اضلاع بسیاری دارد و مانند کالبد شهری است که باید روح در آن جاری شود و دستگاههای مختلف باید در این زمینه مسئولیت پذیر باشند و نقش ایفا کنند چرا که در همه دنیا چنین است البته آنجا هم موضوعاتی در فضای مجازی دارند که مورد مناقشه قرار گرفته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: اگر امروز مردم از ظرفیتهای بستر فیلم در شبکه ملی اطلاعات استفاده میکنند مثل فیلمیو به واسطه این است که ذائقه مردم با تولید داخل انطباق پیدا کرده و اگر در حوزه حمل و نقل موفقیتی پیش آمده و این ظرفیت توسط جوانان داخل کشور توانمند شده به واسطه استفاده از ظرفیتهای داخلی بوده و اگر در بستر استفاده از ظرفیت خرده فروشی موفق بودهایم به دلیل اتکا به ظرفیتهای داخلی چنین اتفاقی افتاده است.
هاشمی خاطرنشان کرد: در جاهایی به دلیل عدم ورود عقب افتادهایم و باید جبران کنیم و حتماً نیز در وزارت ارتباطات کمک خواهیم کرد و در برنامه پیشنهادی به مجلس در توسعه محتوا هم کار شروع شده و با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد و امیدواریم در قالبی که طراحی شده و همراهی حداکثری سران قوا را دارد بتوانیم به موفقیتهای بیشتری دست یابیم.
درخواست امام جمعه یاسوج از وزیر ارتباطات
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار با ابراز خوشحالی از اینکه یکی از فرزندان این استان به چنین جایگاهی رسیده است، گفت: فرصتی است که خود را بیشتر نشان و ظرفیتها و توانمندیهای فرزندان این استان را بروز دهید.
حجت السلام سید نصیر حسینی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا نظارت بیشتری بر فضای مجازی شود و افزود: اینترنت و ارتباطات نقش مهمی در زندگی انسان دارند و در هر عرصهای نگاه کنیم با زندگی مردم عجین شده و شبکههایی مثل فضای مجازی مشکلات زیادی را ایجاد کرده، علی رغم فرصتهای خوبی که در آن نهفته است اما موضوعاتی همچون طلاق و عدم کنترل بر فرزندان عدم صمیمیت در بین خانوادهها به دلیل همین فضای مجازی است و چه آسیبهایی که به خانوادهها وارد نشده است.
حسینی تصریح کرد: گاهی این مشکلات از بیرون کشور وارد میشود باید شبکههای کنترلی شما متناسب با این هجمهها باشد اگر شبکههای خارج از کشور مثل واتساپ را آزاد کردید آن را هم باید کنترل کنید چراکه محتواها با فرهنگ ما ناسازگار است و جنگ سختی در فضای مجازی علیه ارزشهای دینی ما آغاز شده است و ارزشها را مورد هدف قرار داده حالا که دولت تصمیم گرفته فضای مجازی را آزاد کند باید کنترلها هم بیشتر شود البته باید شبکههای ملی را هم توسعه داده و حمایت کنید.
وی با ابراز ناخشنودی از وضعیت برخی آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: الان وضعیت طلاق اشکبار بوده و وضعیت فرزندآوری غمبار است، وقتی بررسی میکنیم بسیاری از عوامل آن در فضای مجازی ریشه دارد حتی به بیسوادی و کم سوادی فرزندان ما هم کمک میکند.
انتهای پیام/