صندوق ذخیره کارکنان شهرداری کرج مجوز فعالیت ندارد
رئیس مرکز پژوهش ها و مطالعات راهبردی شورای اسلامی شهر کرج گفت: با توجه به اینکه سیاست پولی کشور توسط بانک مرکزی تعیین می شود، صندوق ذخیره کارکنان شهرداری کرج باید مجوز بانک مرکزی را داشته باشد اما مجوز فعالیت ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، جلسه کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر کرج امروز با حضور اعضا و مدیران و معاونان شهرداری کرج برگزار شد و ادامه بررسی متمم بودجه شهرداری صورت گرفت و اعضا در خصوص ردیف های مختلف بودجه با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.
محمد اسدیان، رئیس مرکز پژوهش ها و مطالعات راهبردی شورای اسلامی شهر کرج در این جلسه گفت: با توجه به اینکه سیاست پولی کشور توسط بانک مرکزی تعیین می شود، صندوق ذخیره کارکنان شهرداری کرج باید مجوز بانک مرکزی را داشته باشد اما مجوز فعالیت ندارد.
وی با اشاره به عدم رعایت دستورالعمل های بانک مرکزی توسط صندوق ذخیره کارکنان شهرداری بیان کرد: در ماده 5 دستورالعمل قانون مبارزه با پولشویی رسما نام شهرداری و نهادهای غیردولتی آمده است.
جرم پرداخت 26 میلیارد تومان به موسسه فاقد مجوز از بانک مرکزی در سال جاری کیفری است.
ضرورت تعیین تکلیف ایستگاه دپوی قطار شهری
رئیس مرکز پژوهش ها و مطالعات راهبردی شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اینکه مغایرت های حقوقی این صندوق در حال استخراج است، هشدار داد: پرداخت به صندوقی که مجوز فعالیت از بانک مرکزی ندارد، غیرمجاز است.
جواد چپردار، رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج تکمیل قطار شهری را یکی از نیازهای شهر کرج دانست و مطرح کرد: این امر در شورای ششم شهر کرج آغاز شد و در حال انجام است.
ایستگاه دپوی قطار شهری در دانشگاه خوارزمی و در ادامه آن، ایستگاه موسسه رازی تا گلشهر باید تعیین تکلیف شود.
وی افزود: ابتدای فعالیت شورای ششم تصمیم بر آن شد که ادامه ایستگاه آیت الله طالقانی و رسیدن به ایستگاه نهایی را در اولویت قرار دهیم.
اکنون اولویتی که در سازمان حمل و نقل ریلی مغفول مانده، دپوی دانشگاه خوارزمی و ایستگاه خوارزمی، لاینینگ این ایستگاه تا موسسه رازی و از آنجا تا گلشهر است.
طراحی ایستگاه ها بر اساس تجاری سازی
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اینکه اما تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده است، بیان کرد: مطالعه اجرا و بررسی این مسیر از قطار شهری جزو ضرورت های شهر است و در دوره های بعدی نیز می توانند از مطالعات و اقدامات ما برای تکمیل آن استفاده کنند.
چپردار با بیان اینکه تا زمانی که ظرفیت های این موضوع احصا یا مطالعات از آن نقطه تا گلشهر انجام نشود، شاید سایر مطالعات در اولویت نباشد، خاطرنشان کرد: اگر قرار بر احداث ایستگاه جدید است، مطالعات به ما کمک می کند که ایستگاه ها را بر اساس تجاری سازی طراحی کنیم.
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج اضافه کرد: اما زمانی که ایستگاه طراحی شده و سپس اقدام و تکمیل می شود، دیگر مطالعه برای تجاری سازی به مفهوم واقعی در اولویت قرار ندارد.
باید به فکر درآمد پایدار باشیم
مریم قهرمانی صارم، عضو شورای اسلامی شهر کرج با طرح این سوال که مگر می شود فضایی را احداث کنیم، ابنیه ای ساخته شود که همه امور آن در اختیار خودمان باشد اما در آن تجاری سازی نکنیم؟
پس درآمد پایدار چه معنایی دارد؟
بیان کرد: در ایستگاه های از قبل احداث شده قطار شهری فضاهای تجاری دیده شده است.
وی با تاکید بر ضرورت ایجاد جذابیت در مسیر مترو عنوان کرد: از سوی دیگر وقتی فضایی ایجاد می شود، باید به فکر درآمد پایدار هم باشیم و از وجب به وجب آن درآمد ایجاد کنیم.
معاونت مالی شهرداری هزاران فکر و سیاستگذاری برای ایجاد درآمد می کند اما سازمان ها درآمدها را حیف و میل می کنند.
عضو شورای اسلامی شهر کرج در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: برخی ساختمان هایی که جزو سرمایه های شهر محسوب می شوند و پشت احداث آنها فکر بوده و بررسی و نیازسنجی شده، نیمه کاره رها و به مرور تخریب می شوند و از بین می روند.
کلمه دیوارکشی به انحراف بردن طرح ایمن سازی پارک ها بود
قهرمانی صارم اظهار کرد: یکی از مولفه هایی که موجب می شود پیشرفت محسوسی در حوزه ابنیه احساس و مشاهده نکنیم، بی توجهی به اقدامات انجام شده در گذشته است.
اگر به نقشه راه های گذشته و اهداف و لوکیشن های سرمایه گذاری و احداث ساختمان ها و تکمیل آنها فکر کنیم زودتر به نتیجه می رسیم.
علی قاسم پور، رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر کرج در رابطه با ردیف دیوارکشی برخی پارک های کرج خاطرنشان کرد: پیشنهاد یکی از همکاران این است که دیوارکشی پارک نهج البلاغه انجام شود و پس از دریافت بازخورد اجتماعی آن، این اقدام برای پارک خانواده نیز انجام شود.
حجت الاسلام علیرضا سعیدی، عضو شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه استفاده از کلمه دیوارکشی به انحراف بردن طرح ایمن سازی پارک ها بوده است، مطرح کرد: کسی که ذهن مشوق، مخدوش و معیوبی دارد، در خارج از شورا به دنبال جلوگیری از وقوع اتفاقات خوب در شورای شهر کرج است.
به کدام پارک میتوانیم اعتماد کنیم؟
وی با اشاره به اینکه اکنون بحث ایمن سازی است، نه دیوارکشی، بیان کرد: برخی پارک ها اکنون یله و رها هستند و به محل رفت و آمد حیوانات، فروش موادمخدر و ...
تبدیل شده اند.
اکنون کدام پارک ما به معنای واقعی در اختیار خانواده های سلامت قرار دارد؟
به کدام پارک می توانیم اعتماد کنیم؟
حجت الاسلام سعیدی با بیان اینکه باب کردن کلمه دیوارکشی در این زمینه شیطنت و بهانه ای برای تخریب شورای شهر بوده است، اذعان کرد: خواهش من این است که این صحبت ها را جایگزین نظریه کارشناسی نکنیم.
صحبت از دیوار نبوده، بلکه فنس ها و نرده های دارای جلوه بصری در این طرح دیده شده است.
عضو شورای اسلامی شهر کرج با طرح این سوال که آیا پس از ایمن سازی، مسئله ما حق می شود یا خیر؟
و با بیان اینکه این سوال باید پاسخ علمی و دقیق بگیرد، تصریح کرد: اما اصل موضوع که ایمن سازی است، نیاز به الگو و مدلی دارد که بتواند در پارک ها اجرا شود.
بوستان ها باید اماکنی با رفتار مسئولانه باشند.
محصور کردن به معنای ایمن کردن نیست
قهرمانی صارم نیز با بیان اینکه پارک ایران کوچک دارای ابنیه های متعددی است که عده ای می توانند در آنجا پناه گیرند و اگر محصور نباشد، باید نگهبانان بسیاری داشته باشد، اظهار کرد: چه ضمانتی وجود دارد که با دیوارکشی، یک پارک کاملا موضوعی امن شود؟
عضو شورای اسلامی شهر کرج ادامه داد: در بلوار طالقانی شمالی یک پارک حاشیه ای داریم، چند ساعت در آن مکان بنشینید و ببینید چه چیزهایی مشاهده می کنید و چه کسانی از آنجا تردد می کنند.
آنجا هم می خواهید دیوار بکشید؟
نمی توانید!
محصور کردن به معنای ایمن کردن نیست.
وی تاریکی و خاموشی پارک ها را یکی از دلایل ناامن بودن آنها دانست و بیان کرد: انرژی که می خواهیم برای دیوارکشی پارک ها بگذاریم را به رونق نشاط اجتماعی، احداث تصفیه خانه در پارک ها با هدف عدم آبیاری فضای سبز با آب شرب و محافظت از فضای بصری شهر اختصاص دهیم.
دیوار نمی تواند امنیت اجتماعی ایجاد کند
مسعود محمدی، رئیس شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه قصد درست کردن زندان نداریم و حتی می توان به دیوارکشی های گذشته نیز نقد کرد، مطرح کرد: ایمن کردن اماکن مورد استفاده خانواده ها با دیوارکشی متفاوت است.
حسین سعیدی سیرایی، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر کرج عنوان کرد: دیوار نمی تواند امنیت اجتماعی ایجاد کند، بنابراین موافق ایمن سازی یا دیوارکشی هیچ پارکی نیستم اما به نظر می رسد پارک نهج البلاغه به لحاظ موقعیت مکانی نیازمند ایمن سازی است.
انتهای پیام/