هشدار یمن به عربستان سعودی: اشتباهات گذشته را تکرار نکنید
عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن خطاب به عربستان سعودی گفت که کاهش تنش ها فرصت خوبی بود که اشتباهات خود را ارزیابی کنید و امروز بدانید هر حرکت اشتباهی محکوم به شکست است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، محمد علی الحوثی، عضو شورای سیاسی یمن و یکی از اعضای جنبش انصار الله امروز یکشنبه اعلام کرد که مردم یمن تجربه و آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه تنشی را دارند که بخواهد آنها از موضوع فلسطین منحرف کند.
محمد علی الحوثی در حساب ایکس خود خطاب به عربستان سعودی گفت: «ما به عربستان سعودی میگوییم کاهش تنش، فرصت خوبی بود تا در ارزیابیهای اشتباهتان که در گذشته شما را درگیر کرد (اشاره به افتادن سعودی در باتلاق یمن و تلاش برای برونرفت از آن)، بازنگری و بازخوانی کنید».
عضو شورای عالی سیاسی یمن افزود: «شما فکر کردید که یمن ظرف دو هفته سقوط خواهد کرد و امروز هر خوانش اشتباه دیگر [از یمن] محکوم به شکست است و پیروزی و برتریت [مجددا] از آن مردم یمن خواهند شد».
اشاره حوثی به تحولات بعد از شروع حمله هوایی عربستان سعودی به یمن در سال 1394 است که ریاض به بهانه حمایت از آنچه دولت قانونی و تلاش برای برگرداندن این دولت فراری به قدرت میخواند، با کمک برخی کشورهای عربی دست به حمله زد و بن سلمان و سایر رهبران سعودی مدعی شدند که در عرض چند هفته دولت ائتلافی در صنعاء سقوط خواهد شد ولی این این هفتهها، تبدیل به ماه و ماهها تبدیل به سالها شد و در نهایت سعودی بعد از تنها ماندن در جنگ یمن (خروج امارات از ائتلاف متجاوز) با آتش بس موافقت کرد.
عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن همچنین در ادامه گفت که « [در صورت] هر گونه توطئهای علیه کشور یمن، گزینههایی پیشروی مردم، نیروهای مسلح و قبایل ما نامحدود بوده و اهداف یمن و سقف این اهداف، فراتر از از حد انتظار و تصورات در هر میدان و عرصه خواهد بود.
با حملات تلافیجویانه یمن به اراضی اشغالی و مستأصل شدن رژیم اسرائیل در برابر این حملات به دلیل دوری مسافت و نبود اشراف اطلاعاتی بر یمن، این زمزمه در بین ناظران و کارشناسان مطرح است که آمریکا، رژیم اسرائیل و انگلیس دست به تشکیل ائتلافی علیه یمن کرده و از کشورهای عربی در منطقه از جمله عربستان سعودی به دلیل پایگاههای آمریکا در این کشور، برای حمله به یمن استفاده کنند.
این هشدارهای محمدعلی الحوثی در واکنش به این گمانهها و ارزیابیهاست.
انتهای پیام/