هواپیمایی هنوز نرخ بلیت حج را اعلام نکرده است
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: هواپیمایی همچنان نرخ بلیت حج پیش رو را اعلام نکرده است و تلاش داریم ظرف امروز و فردا تفاهم و این قیمت نهایی شود.
معاون حج و عمره سازمان حج بر آمادگی این مجموعه برای ثبت نام از زائران حج پیش رو به تفکیک استانها از روز چهارشنبه ۱۹ لغایت روز دوشنبه ۲۴ دی تاکید کرد.
در نشست امروز شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، معاون امور حج و عمره سازمان حج با بیان این مطلب افزود: برای حج ۱۴۰۴ بیش از ۷۶ هزار و ۵۰۰ پیش ثبت نام تاکنون انجام شده و افراد پس از ثبت نام قطعی ۷۲ ساعت فرصت دارند باقیمانده هزینه را بر اساس درجه کاروانی که انتخاب میکنند، واریز نمایند.
اکبر رضایی گفت: برای مدینه چهار و مکه شش گروه قیمتی تعریف شده است و یک گروه قیمتی هم مربوط به کاروانهای زوجی خواهد بود.
علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت هم افزود: زائرانی که تمایل دارند در یک کاروان باشند، میتوانند گروه بندی انجام دهند و سقف گروه ۱۰ نفر تعریف شده است.
در ادامه این جلسه، آقای نصراله فرهمند مدیرعامل شرکت عمره سعادت از اعزام ۱۰۴ هزار عمره گزاربه سرزمین وحی در سال جاری خبر داد و به پیش بینی اعزام ۴۰۰ هزار نفر در عمره سال آینده اشاره کرد.
وی یکی از دغدغههای مجموعه را نرخ بلیت هواپیما عنوان کرد که به تعیین نرخ ارز وابستگی دارد و در اعلام هزینه نهایی عمره موثر است.
آقای بیات هم افزود: هواپیمایی همچنان نرخ بلیت حج پیش رو را اعلام نکرده است و تلاش داریم ظرف امروز و فردا تفاهم و این قیمت نهایی شود.
نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت نیز با تاکید بر اینکه مجموعه حج و زیارت امانتدار مردم است از دست اندرکاران این مجموعه خواست در صورتی که مبالغی از موارد تعهدات سازمان حج تحقق نیافته است به زائران بازگردانند که رئیس سازمان حج و زیارت وعده داد به سرعت این اقدام انجام و به زائران اطلاع رسانی خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب افزود: اعزام معتمرین در رمضان و بعد از ایام حج در ذی الحجه نیز بررسی و طراحی با درنظر گرفتن رضایتمندی زائران انجام شود و برای تصمیم گیری نهایی به این شورا ارائه گردد.
این جلسه با گزارش دکتر سید علی مرعشی در ارتباط با استاندارد سازی مواد غذایی مصرفی در حج و عمره ادامه یافت و آقای مرتضی آقایی معاون عتبات عالیات سازمان حج هم استقبال از کاروانهای زیارتی در ماه رجب را خوب توصیف کرد.
وی با ارائه گزارشی ازشرکتهای مجری فعال درسفرهای عتبات گفت: از حدود ۱۱۵ شرکتی که مجوز فعالیت دریافت کردند نزدیک به ۳۵ شرکت فعال هستند و در همین ارتباط کمیته ساماندهی و عملکرد فعال و بررسی و رسیدگی لازم به وضعیت شرکتها انجام خواهد شد.
در پایان این جلسه، سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به سفر آینده رئیس سازمان حج و زیارت برای امضای قرارداد حج پیش رو به عربستان تصریح کرد: برخی برخوردها که در حج گذشته صورت گرفت از جمله اخراج شش نفر و باطل شدن حج یکی از زائران ایرانی درست نبود و کشور میزبان بهتر میتوانست تدبیر و عمل نماید.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد: ما انتظار داریم کشور میزبان به هنگام حضور حجاج در اماکن زیارتی و انجام برنامههای فرهنگی و مذهبی در هتلهایی که زائران ایرانی مستقر میشوند به نحوی عمل نماید که زائران بعد از انجام اعمال با رضایت از آن کشور خارج شوند.
منبع: سازمان حج و زیارت