تدوین بستههای گردشگری برای توسعه صنعت گردشگری اردبیل - تسنیم
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: برای هر شهرستان بسته های گردشگری متنوعی در مسیر توسعه صنعت گردشگری استان تعریف شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل عصر دوشنبه در جریان بازدید از طرحهای توسعه گردشگری در نیر اظهار داشت: روستای هدف گردشگری کورعباسلو در نیر به سبب داشتن قلعه تاریخی و باستانی بوینی یوغون دارای ظرفیت و جذابیت جلب گردشگر داخلی و خارجی است.
حسن محمدیادیب تصریح کرد: این اثر باستانی در 12 کیلومتری نیر قرار دارد و گردشگران در فصول مختلف سعی میکنند از این منطقه که یک سایت سنگنوردی بینظیر و طبیعی است، بازدید کرده و از زیباییها و شکوه آن لذت ببرند.
وی گفت: در این روستا و در قلعه بوینی یوغون تاکنون سه فصل کاوش باستانی انجام شده و این مجموعه دارای قدمت سه هزار و 500 ساله است که با زیبایی تمام زمینهساز حضور گردشگران و به دنبال آن بسترساز توسعه شهرستان شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل افزود: در حال حاضر 2 مجموعه گردشگری در این منطقه اجرا میشود که با تلاش سرمایهگذار بخش خصوصی هتل سنتی روستای تاریخی کورعباسلو در مرحله اتمام قرار گرفته و تا فصل گردشگری سال آینده آماده بهرهبرداری خواهد شد.
محمدیادیب در ادامه خاطرنشان کرد: یک مجموعه گردشگری دیگر نیز در این منطقه در حال اجرا است که در مجموع برای این 2 پروژه گردشگری بیش از 30 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی سرمایهگذاری شده و با پیشرفت 70 درصد سال آینده آماده افتتاح و بهرهبرداری خواهد شد.
وی اضافه کرد: تلاش ما بر این است تا شرایطی را در این روستا با جاذبههای باستانی و تاریخی و طبیعی مهیا کنیم تا علاوه بر حضور سرمایهگذاران برای طرحهای توسعه گردشگری، بستر راهاندازی تورهای گردشگری داخلی و خارجی را نیز فراهم کرده و شهرستان نیر را با داشتن آبدرمانیهای مفید و مؤثر در علاج بخشی به بیماریهای مختلف و همچنین طبیعت بکر و دیگر زیباییها به نقطه و کانون اصلی حضور گردشگران تبدیل کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل بیان کرد: برای هر شهرستان بستههای گردشگری متنوعی در مسیر توسعه صنعت گردشگری استان تعریف شده که با اجرای آن و همچنین برگزاری رویدادهای گردشگری در فصول مختلف به راحتی میتوان در این بخش توسعه حقیقی را شاهد بود.
انتهای پیام/131