خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 20 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سلامت غذایی؛ از کمیت تا کیفیت

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 18 دی 1403 - 11:24
توليد،تأمين،محصولات،سالم،نيازهاي

به گزارش خبرگزاری مهر نیازهای فیزیولوژی انسان نخستین احتیاجات وی برای بقا است؛ از این‌رو، امنیت غذایی ابتدایی‌ترین وظیفه دولت‌ها به شمار می‌رود.
در کنار تولید و تأمین نیازهای اولیه که به عنوان کالای اساسی شناخته می‌شود، کیفیت و البته سلامت محصولات لازمه پرورش یک جامعه سالم است.
امروز کشور با چالش‌هایی چون آلودگی هوا، فرسایش خاک، کاهش آب سفره‌های زیرزمینی و… روبه‌رو بوده که باید به این بسته باقی‌مانده فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی را هم اضافه کرد؛ امری که منجر به پدیده برگشت محصولات صادراتی ایران شده است.
سلامت مرز نمی‌شناسد و باید در تولید و تأمین کالاهای اساسی تمام مؤلفه‌های امروزی برای تأمین غذای سالم رعایت شود.
آیا استانداردهای تولید مواد غذایی در کشور از تولید تا مصرف به‌روزرسانی شده است؟