استفاده از آرد تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود. بر این اساس، استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک ممنوع اعلام شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زهره پوراحمد با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران اظهار کرد: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان 310 گرم و سالانه 117 کیلوگرم است.
وی بیان کرد: هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود.
بر این اساس، استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک ممنوع اعلام شده است.
وی افزود: 94 درصد مردم از نانهای سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده میکنند و تنها 6 درصد به نانهای صنعتی روی آوردهاند.
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد که نانهای صنعتی و نیمهصنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالمتر از نانهای سنتی هستند زیرا فرآیند تولید آنها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام میشود.
وی با اشاره به نظارت ضعیف بر نانهای سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تأکید دارد که برای پخت هر نان، باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ بهویژه نان سنگک که حتماً باید با آرد مخصوص خود پخته شود.
پوراحمد تصریح کرد: باید به سمت تولید نانهای غنیشده و سبوسدار با ریزمغذیهایی مانند فیبر، آهن و اسیدفولیک حرکت کرد تا ارزش غذایی نانها افزایش یابد.
انتهای پیام/