خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 20 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکان ورود واحد‌های تولیدی بزرگ استان تهران به بورس

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 19 دی 1403 - 11:06
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران گفت: تنوع بخشی به منابع مالی و استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌ها راه حل ما برای تأمین مالی واحدهاست.
تأمين،مالي،تهران،سرمايه،توليدي،راستاي،ساماندهي،منابع

حشمت‌الله عسگری درباره حمایت از سرمایه‌گذار‌های استان تهران در راستای توسعه اقتصادی استان، اظهار کرد: تأمین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی اجتناب ناپذیر است؛ بالاخره در سال، ۳۰ تا ۴۰ درصد هم تورم داریم و اگر این سرمایه تأمین نشود، در سال‌های بعد کاهش تولید به وجود خواهد آمد.
برنامه ما در مرحله اول تأمین سرمایه در گردش و در مرحله دوم تأمین سرمایه ثابت است و این تأمین سرمایه از تبصره ۱۸ در منابع یارانه‌ای دولت بابت تولید خواهد بود.
تأمین مالی واحد‌های تولیدی نباید بانک محور باشد
وی ادامه داد: ما در تهران مشکل منابع مالی نداریم؛ چرا که ۶۰ درصد منابع سپرده‌ای کشور در تهران است و بانک‌ها علاقه‌مند هستند به ما وام بدهند؛ اما مسئله وثایق واحد‌های تولیدی مطرح است.
در سال‌های گذشته ملک‌های واحد‌های تولیدی را به رهن بردند و در حال حاضر تأمین وثیقه برای دریافت وام دشوار است و پیشنهاد ما این است که تأمین مالی نباید بانک محور باشد چرا که در طول این سال‌ها بازار سرمایه منسجمی نداشتیم و همه فشار تامین مالی روی بانک بوده است.
معاون استاندار تهران در ادامه گفت: در دنیا به این صورت است که بانک، تأمین مالی کوتاه مدتی انجام می‌دهد؛ اما در ایران اینگونه نبود و باید تلاش کنیم تا از شیوه‌های نوین تأمین مالی استفاده کنیم.
واحد‌های تولیدی بزرگی که اسناد یا صورت‌های مالی مرتبی دارند، می‌توانند بروند و در بورس عرضه و در راستای شیوه‌های نوین تأمین مالی شوند.
ما صندوق‌های خرد یا اوراق خاص داریم و می‌شود در این مسیر هم حرکت کرد.
تنوع بخشی به منابع مالی و استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌ها راه حل ما برای تامین مالی واحدهاست.
تجمیع و ساماندهی ۴۰۰ هزار واحد صنفی در اطراف تهران
عسگری در پایان با اشاره به ساماندهی اصناف بیان کرد: تهران بیش از ۴۰۰ هزار واحد صنفی دارد و در حال خفه شدن است؛ توسعه و ساماندهی مجتمع‌های صنفی خدماتی را در دستور کار داریم چرا که صنف‌های زیادی در تهران داریم که در شهر پراکنده هستند.
امکان این وجود دارد که این صنف‌ها را در شهر‌های اطراف تهران تجمیع و ساماندهی کنیم.
در راستای کاهش ترافیک و در راستای کاهش قیمت تمام شده و انسجام بازار‌ها می‌توانیم این کار را انجام دهیم.
منبع: ایسنا