حذف کامل مدارس کانکسی و سنگی تا پایان سال
وزیر آموزش و پرورش گفت: به زودی مدارس سنگی در سیستان و بلوچستان به صورت کامل برچیده خواهد شد؛ همچنین حذف کامل مدارس کانکسی تا پایان سال نیز در دستور کار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، علیرضا کاظمی امروز در «نشست بررسی مسائل جنوب سیستان و بلوچستان» که با حضور رئیسجمهور در چابهار برگزار شد؛ اظهار کرد: یکی از اولویتهای مهم مردم استان توجه به حوزه سرانههای فضای آموزشی است.
وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان به دلیل رشد و افزایش جمعیت در این منطقه کم است تصریح کرد: هر تعداد مدرسه با اعتبارات خودمان میسازیم تنها میتوانیم همان تغییرات جمعیتی را پوشش دهیم به طوریکه در حال حاضر نیاز است 2 هزار کلاس درس در استان باید ساخته شود که فقط تغییرات جمعیتی را جواب دهد.
کاظمی افزود: 314 پروژه در سیستان و بلوچستان با یکهزار و 828 کلاس در دست اجرا و نیمه تمام است که مهرماه سال آینده کامل خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه میانگین سرانه فضای آموزشی سیستان و بلوچستان 3.87 متر مربع است تصریح کرد: این استان هشت منطقه با سرانه فضای آموزشی کمتر از سه متر و 9 منطقه بالاتر از میانگین کشوری دارد.
وی گفت: 314 پروژه در سیستان و بلوچستان با یکهزار و 828 کلاس در دست اجرا و نیمه تمام است که مهرماه سال آینده کامل خواهد شد که با بهرهبرداری از این کلاسها درس؛ سرانه فضای آموزشی حدود نیم متر افزایش پیدا میکند.
کاظمی افزود: به زودی مدارس سنگی در سیستان و بلوچستان به صورت کامل برچیده خواهد شد؛ همچنین حذف کامل مدارس کانکسی تا پایان سال نیز در دستور کار است.
وی با اشاره به اینکه سه فاز برای بحث آموزش و پرورش در سیستان و بلوچستان طراحی شده است تصریح کرد: امسال 290 پروژه با 834 کلاس درس، سال آینده 274 پروژه با یکهزار و 392 کلاس درس و در فاز سوم که پنج ساله طراحی شده 66 پروژه با 775 کلاس و در مجموع سه هزار کلاس درس به سقف کلاسهای درس افزوده خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: توجه به حوزه کیفیت بخشی در فضای تعلیم و تربیت نیز در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است که با قوت این امر دنبال میشود.
وی با اشاره به مطالبات مردم ایرانشهر در حوزههای غیر آموزشی در این سفر نیز گفت: یکی از خواستهای مردم تکمیل و اجرای باند دوم مسیر ارتباطی خاش - ایرانشهر از شمال به جنوب و تعمیر راههای ارتباطی بود که به شدت آسیبهای جدی در این حوزه متوجه مردم است.
کاظمی با اشاره به توسعه و اصلاح باند فرودگاه ایرانشهر برای تردد هواپیماهای بزرگ تر و افزایش پروازها از مبدا به تهران و مشهد گفت: یکی دیگر از مهمترین خواستههای مردم افزایش مدت اعمال تعرفههای گرمسیری بر روی قبضها بوده که اگر در اینباره تجدید نظر شود رضایتمندی بسیار خوبی در بین مردم ایجاد میشود.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از خواستههای عموم مردم جنوب بلوچستان؛ استقلال دستگاههای اجرایی و خدماتی پرتقاضا و زیربنایی در این منطقه بود؛ اجرای پروژههای مجتمع آبرسانی 25 روستای شرق به غرب بخش دامن ایرانشهر و مجمتمع هشت روستایی بخش بخش بزمان نیز از دیگر خواستههای مردم استان بود که انتظار دارند به آن رسیدگی شود.
به گفته وزیر آموزش و پرورش بخشی از تقاضاهای مردم جنوب سیستان و بلوچستان از رئیس جمهور به تقسیمات کشوری برمیگردد که تقاضای ارتقای بخش بزمان به شهرستان، دهستان ابتر ایرانشهر به بخش و بخش دامن به شهر را داشتند.
وی با انتقاد از عملکرد شهرداریهای شهرستانهای جنوب سیستان و بلوچستان گفت: شهرداریهای این منطقه شرایط نامطلوبی در این شهرها داشتند و بسیار ضعیف عمل میکنند که نیاز به حمایت بیشتری دارند.
کاظمی عنوان کرد: یکی از مسائلی که بخشهای آموزشی را نیز با چالش مواجه کرده ناپایداری اتصال و ارتباط پایدار در حوزه مخابراتی و اینترنتی است که مردم تقاضا داشتند شبکه فیبر نوری به صورت زیرزمینی در این منطقه اجرا شود.
وی اجرای فاضلاب شهری و شبکه فاضلاب و تسریع در تکمیل پروژه بیمارستانی 540 تختخوابی ایرانشهر که تقریبا بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته را از دیگر مطالبات مردم جنوب سیستان و بلوچستان بیان کرد.
انتهای پیام/