سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتصاب آیت‌الله سیدی بنابی به عنوان امام جمعه بناب - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 21 دی 1403 - 16:13
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور طی حکمی حجت الاسلام والمسلمین سید باقر سیدی را به امامت جمعه شهرستان بناب منصوب کرد.
بناب،جمعه،امام،بنابي،شهرستان،كشور،اسلامي،سيدي،حوزه،نظام،باقر ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت الاسلام مصطفی باقری بنابی امروز در خطبه های آئین عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بناب، با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی یک نظام الهی و ارزشی است که هیچ یک از نظام های موجود معاصر شبیه نظام جمهوری اسلامی ایران نیست، اظهار کرد: این نظام رسالتی دارد منحصر بفرد که مانند حرکت انبیا و اولیای الهی با هیچ یک از رژیم های اطراف و اکناف همخوانی ندارد، لذا دشمنان سرسخت زیادی دارد چون بقاء و اقتدار این نظام را مانع منافع خود می‌دانند.
وی افزود: نظام های الهی از درون و بیرون قلمرو خود دشمنان یاغی زیادی دارد که از عقل، منطق، رحم و مروت خالی است؛ از اول خلقت چنین بوده و تا آخر چنین خواهد بود.
امام جمعه بناب با اشاره به اینکه سیستم اداره کشور ما از سلامت لازم برخوردار نیست، گفت: از اول انقلاب هر جناحی روی کار آمده گرفتار روزمرگی شده و برای حفظ قدرت سعی کرده است.
در حقیقت انقلاب به معنای واقعی به اداره کشور راه پیدا نکرده و زیرسازی و ریل گذاری صحیح و سالم در اداره امور کشور به وجود نیامده است.
باقری بنابی تصریح کرد: هر دولتی روی کار آمده با اجتهاد و سلیقه خود حرکت کرده و همواره آزمون و خطا در کار بوده است.
به عنوان مثال روزی که هدفمندی یارانه ها مطرح و اجرا شد اگر در چهارچوب واقعی اجرا می‌شد و درآمد حاصل از آن صرف زیرساخت های اساسی کشور و در صنایع مادر سرمایه گذاری می‌شد، امروز مشکل کمبود سوخت، برق و گاز نداشته و صنعت، تولید و کشاورزی جان گرفته بود.
وی خاطرنشان کرد: نزدیک به 20 سال است مقام معظم رهبری برای اصلاح بسترهای اقتصادی کشور تأکید کرده و ابتدای هر سال رمز و کد اصلاح اقتصادی کشور را معین می کنند، مع الاسف دولتمردان سلیقه خود را اعمال و راه خود را پیش می گیرند.
امام جمعه بناب ادامه داد: آنچه همه باید بدانیم و عمل کنیم رعایت فرهنگ مصرف اصولی و اجتناب از اسراف و تبذیر است.
امروز در جامعه بین المللی ملتی پرخرج تر و بی ملاحظه تر از ما وجود ندارد و اسراف و مصرف گرایی بیش از حد معمول در آب و برق و نان در کشور رخنه کرده است.
وی تأکید کرد: ما اگر به موقع از ذخایر خود حراست و محافظت نکرده و رمز بقای نعمت، عزت و کشورداری را رعایت نکنیم، در آینده نمی توانیم کشور متمدن و متعالی داشته باشیم و همیشه بحال دیگران غبطه می خوریم.
امام جمعه بناب ضمن حلالیت و اعتذار از مردم گفت: نزدیک به 40 سال در سنگر نماز جمعه خدمت تان بودم و اگر در این مدت نتوانستم به وجه احسن در خدمت همشهریانم باشم حلالیت می طلبم و از محضر خداوند استغفار می طلبم و از حضرت ولی عصر ارواحنا فداه پوزش می طلبم که سرباز خوبی باشم.
بنده از محضر شما مردم غیور شهرستان بناب مرخص و این سنگر خطیر را به نور چشم عزیزم حضرت آقای سیدی می سپارم.
باقری بنابی خطاب به مردم بناب یادآور شد: مؤمنین از امام جمعه جدید و سنگر نماز جمعه محافظت کنید و بنده هم باذن الله هر چه در توان دارم خدمتگزار ایشان و شما مردم مهربان و باوفا خواهم بود.
به‌گزارش تسنیم، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور طی حکمی حجت الاسلام والمسلمین سید باقر سیدی را به امامت جمعه شهرستان بناب منصوب کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ مصطفی باقری بنابی متولد 1324 بوده و از سال 1364 شمسی به عنوان امام جمعه بناب خدمت کرده است.
وی در این مدت علاوه بر عهده‌دار بودن مسئولیت امامت جمعه، نقش محوری در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و توسعه روزافزون این شهرستان داشت.
نقش حجت‌الاسلام والمسلمین باقری بنابی در احداث مصلی اعظم، مسجد راه کربلا و ساختمان عظیم حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) بناب همواره در یاد و خاطره مردم این شهرستان ماندگار خواهد بود.
آیت‌الله سیدباقر سیدی بنابی در سال 1361 شمسی و همزمان با اولین دوره پذیرش مدرسه ولی‌عصر(عج) بناب، وارد حوزه علمیه این شهر شد و پس از اتمام سطح یک در سال 1364 برای ادامه تحصیل به قم رفت و سطوح عالیه را از محضر حضرات آیات وجدانی، پایانی، اعتمادی و ستوده فراگرفت.
وی بعد از آن در درس خارج فقه و اصول آیت‌الله فاضل لنکرانی، آیت‌الله شیخ جواد تبریزی و آیت‌‎الله شیخ جعفر سبحانی و از دروس تفسیر و فلسفه آیت‌الله جوادی آملی بهره برد.
آیت‌الله سیدباقر سیدی بنابی در سال 1370 طی اولین دوره تخصصی کلام اسلامی در مؤسسه امام صادق(ع) پذیرفته شد و طی چهار سال دوره تخصصی کلام را گذراند.
وی همچنین از سال 1374 در حوزه علمیه بناب مشغول تدریس شد و در کنار تدریس در حوزه در دانشگاه هم به تدریس فقه و اصول و کلام و فلسفه و مبانی حقوق اسلامی پرداخت.
آثار ایشان عبارتند از عصمت پیامبران و امامان در کلام اسلامی، ارث و حلّ مسائل آن، اندیشه‌های سبز (بررسی کلامی و فلسفی احتجاجات امام رضا علیه‌السلام)، مباحث‌الاصول، شرحی بر ابیات فلسفی ملاهادی سبزواری، تبیین و نقد بیست قاعده از قواعد فقهی مرحوم بجنوردی، مهندسی فرهنگی.
آیت‌الله سیدی پیش از این امام جمعه موقت بناب و مدیریت مرکز تخصصی حضرت ولی عصر(عج) بناب، مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد شهرستان بناب را بر عهده داشت.
به‌گزارش تسنیم، آئین تودیع و معارفه امام جمعه شهرستان بناب بزودی با حضور حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، مسئول شورای سیاستگذاری آذربایجان شرقی و مسئولان استان و شهرستان برگزار و ضمن تجلیل از خدمات و زحمات 39 ساله حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ مصطفی باقری بنابی، حجت الاسلام والمسلمین سید باقر سیدی به عنوان امام جمعه جدید این شهرستان معرفی خواهد شد.
آیت الله سیدی بنابی متولد 1346 در بناب دارای مدرک تحصیلی سطح 4 حوزه (دکترا) که مدیریت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، مدیر مؤسسه عالی حوزه علمیه بناب، تدریس در دانشگاه های بناب، مراغه و تبریز، تدریس درس خارج در حوزه های علمیه بناب و تبریز و امامت جمعه موقت بناب از سوابق مدیریتی و حوزوی وی محسوب می‌شود و هم اکنون نیز نماینده مردم آذربایحان شرقی در مجلس خبرگان رهبری است.
انتهای پیام/