سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیب ابتلا به آنفلوانزا در همدان نزولی شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 22 دی 1403 - 12:30
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: روند ابتلا به آنفلوانزا در همدان کاهشی شده است.
شیب ابتلا به آنفلوانزا در همدان نزولی شد

‌رسول سلیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: در آذر ماه امسال نسبت به ماه آبان، حدود 30 درصد افزایش مراجعات به مراکز بهداشتی و درمانی داشتیم و آمار تست‌های مثبت آنفلوانزا هم افزایش داشت.
وی با بیان اینکه در آذر ماه بیماری غالب در بین جامعه از نوع آنفلوانزا بود و حتی تست‌های مثبت تا 42 درصد هم‌ رسید، تصریح کرد: اما اکنون از پیک بیماری عبور کردیم و روند ابتلا کاهشی شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: الان حدود 22 درصد از تست‌های آنفلوانزا در استان مثبت است و مابقی مربوط به ویروس‌های تنفسی مانند سرماخوردگی و امار کمی هم کرونا ویروس است.
سلیمی با بیان اینکه به حالت ثبات بیماری رسیدیم و آمار مراجعه به‌ مراکز درمانی هم نسبت به ماه گذشته کمتر و خلوت تر شده است، گفت:
بهبود وضعیت بستگی به نوع رفتار و رعایت توصیه‌های بهداشتی از جانب مردم دارد.
وی با تاکید بر اینکه شست و شوی مرتب دست‌ها، عدم حضور در اماکن شلوغ و بدون تهویه، خودداری از روبوسی و دست دادن با افراد دارای علامت و رعایت فاصله اجتماعی برای‌ پیشگیری از بیماریهای تنفسی ضروری است، اظهار داشت: در این دوره از بیماری بیشتر افراد مسن و کودکان مبتلا شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان در پاسخ به اینکه آیا ویروس جدیدی وارد کشور یا استان شده است؟
گفت: هیچ‌ هشداری از طرف بهداشت و درمان درباره ویروس جدید به ما ابلاغ نشده است.
سلیمی تصریح کرد: درصورت داشتن علائم بیماری نظیر سرفه، عطسه، آبریزش بینی، سردرد، بدن درد، بی حالی، بی اشتهایی، اسهال و استفراغ، از حضور در مدرسه یا محل کار خودداری کرده و حداقل 3 تا 5 روز در منزل بمانید و استراحت کنید.
وی با تاکید بر اینکه همه بیمارستان‌های همدان ملزم به پذیرش و ویزیت کودکان هستند، گفت: موارد عفونت‌های ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا در جامعه افزایش یافته که این افزایش به‌ویژه در کودکان مشهود است.
انتهای پیام/