سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عنوان فوق تخصصی بیمارستان یثربی کاشان دارای مجوز قانونی است

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 دی 1403 - 14:06
کاشان - رئیس بیمارستان آیت الله یثربی کاشان اطلاق عنوان فوق تخصصی به این بیمارستان با توجه به اینکه این مرکز دارای چهار بخش فوق تخصصی و بیش از ۲۰ بخش تخصصی است، کاملا قانونی تلقی میشود.
بيمارستان،كاشان،دانشگاه،مؤسسه،پزشكي،وقت،رئيس،يثربي،بهداشت،مح ...

به گزارش خبرنگار مهر، چندی است که در فضای مجازی و رسانه‌ای کاشان ابهاماتی درباره بیمارستان آیت الله یثربی کاشان مطرح شده است که برای روشن شدن و شفافیت موضوع خبرنگار مهر در کاشان گفتگویی با رئیس بیمارستان یثربی کاشان انجام داد.
مصطفی سروی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در ابتدا اظهار کرد: به استناد تبصره دو ماده ۵۶ آئین نامه استاندارد سازی تابلو، مهر و غیره مربوط به مؤسسات پزشکی، بیمارستان‌هایی که دارای حداقل سه بخش فوق تخصصی باشند می‌توانند از عنوان بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی استفاده نمایند.
وی در خصوص مجوز بیمارستان ابراز کرد: پروانه بهره برداری بیمارستان یثربی و بارکد QR(رمزینه) درج شده در این پروانه، محتوی تمامی بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان به همراه تاریخ صدور مجوز آنها از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌باشد.
رئیس بیمارستان آیت الله یثربی کاشان تصریح کرد: طبق نامه طاهر موهبتی معاون وقت برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت و همچنین نظریه صریح اداره کل امور حقوقی وزارت بهداشت در سال ۱۳۹۵، بیمارستان‌هایی که توسط شرکت‌های زیر مجموعه هیأت امنای صرفه جویی ارزی تأسیس و اداره می‌شوند مشمول تعرفه خصوصی خواهند بود که بیمارستان آیت الله یثربی کاشان نیز با جمیع شرایط مشمول این تعرفه می‌باشد.
سروی زاده در ادامه در خصوص سابقه راه اندازی این بیمارستان تصریح کرد: اولین قرارداد برای احداث بیمارستان آیت الله یثربی کاشان در سال ۱۳۸۹، میان دانشگاه علوم پزشکی کاشان (به ریاست محمدرضا نیکبخت) و مؤسسه خدماتی عمران کاشان (با نمایندگی مهدی طباطبایی نیا) امضا شد.
وی با اشاره به اینکه بر اساس این توافق نامه، مؤسسه خدماتی عمران کاشان متعهد به ساخت بیمارستان در زمینی به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان گردید و دانشگاه موظف به تجهیز و راه اندازی این بیمارستان شد، گفت: بر همین اساس، اداره بیمارستان نیز به صورت هیئت امنایی متشکل از نمایندگان مؤسسه خدماتی عمران کاشان و دانشگاه علوم پزشکی کاشان به تصویب رسید.
رئیس بیمارستان آیت الله یثربی کاشان افزود: از زمان این توافق نامه تاکنون، همه رؤسای وقت دانشگاه در همه دوره‌ها (از جمله کورش ساکی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کاشان) عضو هیئت مدیره بیمارستان یثربی می‌باشند.
وی اظهار کرد: عملیات عمرانی ساخت این بیمارستان در مردادماه ۱۳۸۹ آغاز و پس از چند سال (در زمان اعرابی رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی کاشان) در سال ۱۳۹۳ به اتمام رسید.
سروی زاده ابراز کرد: با بازدید داوود دانش جعفری مشاور عالی اقتصادی وزیر وقت بهداشت در ابتدای سال ۱۳۹۴ از ساختمان مذکور که هنوز به بهره برداری نرسیده بود، پیشنهادی از سوی وی مبنی بر اداره بیمارستان توسط مؤسسه محب سلامت به وزیر بهداشت ارائه می‌شود که مورد موافقت و امضای قاضی زاده هاشمی وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و محمدحسین اعرابی رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار می‌گیرد.
وی گفت: در سال ۱۳۹۴ وزیر وقت بهداشت با توسعه بخش‌های بیمارستان نظیر داخلی، جراحی، ICU ، زنان و زایمان و نوزادان و غیره موافقت کرد.
رئیس بیمارستان آیت الله یثربی کاشان یادآور شد: در تاریخ ۱۴ تیرماه ۱۳۹۵ قرارداد صلحی فی ما بین مؤسسه خدماتی عمران کاشان و مؤسسه محب سلامت (وابسته به هیأت امنای ارزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) تنظیم می‌شود تا تمامی اعیانی بیمارستان و تجهیزات آن به مؤسسه محب صلح گردد که به امضای وزیر وقت بهداشت دکتر قاضی زاده هاشمی و دکتر محمدحسین اعرابی رئیس وقت دانشگاه نیز می‌رسد.
وی ادامه داد: در تاریخ ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ اساسنامه مؤسسه محب سلامت کاشان، در اداره ثبت اسناد مورد پذیرش نهایی قرار می‌گیرد.
سروی زاده در خصوص تجهیزات بیمارستان اظهار کرد: دستگاه رادیوتراپی (در حال حاضر ارزش حدود ۳۰۰ میلیارد تومان دارد) و بخشی از تجهیزات بخش شیمی درمانی در سال ۱۳۹۴ توسط مؤسسه خدماتی عمران کاشان خریداری شده و هیئت امنای ارزی نیز در سال ۱۳۹۵ مبلغ ۱۱ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات بیمارستان هزینه نموده و مابقی تجهیزات موجود در بیمارستان که از مجهزترین دستگاه‌ها در درمان سرطان، جراحی‌های قلب و آنژیوگرافی و به روزترین تجهیزات جراحی لاپاراسکوپی، اورولوژی و چشم پزشکی می‌باشد و موجب سرآمد بودن این بیمارستان در منطقه می‌باشد، تاکنون از سوی مؤسسه محب سلامت کاشان خریداری شده است.
وی اذعان کرد: در سیزدهمین جلسه هیأت مدیره مؤسسه محب سلامت ایرانیان (سید محمدهادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت، سید عباس حسنی رئیس هیأت امنای صرفه جویی ارزی و غیره) با حضور مومنیان فرماندار وقت کاشان و اعضای هیأت مدیره محب سلامت کاشان (از جمله محمد حسین اعرابی) در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ مصوب شد و مقرر گردید حداکثر دو نفر از اعضای هیأت مدیره مؤسسه محب سلامت کاشان منتخب دانشگاه باشد که ریاست وقت دانشگاه در هر دوره به عنوان یک عضو و عضو دیگر توسط رئیس دانشگاه معرفی می‌گردد.
رئیس بیمارستان آیت الله یثربی کاشان گفت: در همین راستا و به استناد نامه سید حسین صفوی رئیس هیأت امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت در تاریخ دهم دیماه ۱۴۰۲، با توجه به مکاتبات و مذاکرات با مسئولین وقت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کورش ساکی رئیس وقت دانشگاه و دکتر نجات خیری پور معاون وقت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به عنوان دو نفر عضو هیأت مدیره مؤسسه محب سلامت کاشان (بیمارستان یثربی) معرفی شده‌اند.
وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه زمین بیمارستان متعلق به دانشگاه علوم پزشکی کاشان می‌باشد قرارداد اجاره‌ای فی مابین دانشگاه و مؤسسه محب سلامت کاشان از تاریخ اول مرداد ماه ۱۳۹۵ به مدت ۲۰ سال توسط دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امضا شده است و اجاره بهای زمین به صورت سالانه طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین می‌گردد.
سروی زاده در خصوص هزینه‌های آب، برق و گاز این بیمارستان افزود: انشعاب آب بیمارستان مستقل می‌باشد و هزینه‌های برق و گاز اشتراکی با دانشگاه تا پایان سال ۱۴۰۰ به دانشگاه پرداخت شده و سال‌های بعد علیرغم مکاتبه‌های مکرر بیمارستان با کورش ساکی، از سوی دانشگاه مبلغی برای پرداخت به این بیمارستان اعلام نشده است باتوجه به اینکه بیمارستان از دانشگاه بابت هزینه درمان بیماران تصادفی دارای مطالبات قابل توجهی می‌باشد.
وی تصریح کرد: همچنین علیرغم مکاتبه‌های مکرر بیمارستان در زمان ریاست کورش ساکی مبنی بر تهاتر بدهی اجاره بها با مطالبات متعدد ما از دانشگاه به این بیمارستان هیچ پاسخی داده نشده است.
رئیس بیمارستان یثربی کاشان در ادامه اظهار کرد: در سال ۹۷ گزارشی از سوی سازمان بازررسی کل کشور به دادگستری کل استان اصفهان با موضوع شکایت از عوامل هیأت مدیره مبنی بر مشارکت در انتقال مال غیر و قبول صلح مال غیر مربوط به بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی تسلیم می‌شود که دادگستری با تشکیل جلسه و فراخوانی هیأت مدیره مؤسسه محب سلامت و بررسی مستندات ارائه شده از سوی این مؤسسه به دادگاه، حکم تبرئه و قرار منع تعقیب برای عوامل مؤسسه را صادر می‌نماید.
وی افزود: در بخش دیگری از این حکم آمده است که "تمامی ۱۲ هزار متر اعیانی احداثی و تأسیسات مربوطه یا تمام تجهیزات پزشکی و لوازم اداری" که اعیانی و تجهیزات توسط خیر و بهره بردار تأمین شده دلیلی بر مالکیت دولت یا دانشگاه به موضوع صلح نداشته چرا که دولت مبادرت به احداث بنا و تجهیز بیمارستان ننموده تا مالک آن محسوب شود.
سروی زاده تاکید کرد: در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ رئیس هیأت امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت بر اساس سیاست‌های ابلاغی این وزارت خانه در آن زمان، طی نامه‌ای رسمی به رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی کاشان دستور داد نسبت به واگذاری بیمارستان یثربی کاشان به دانشگاه اقدام نماید اما مجدداً هیئت امنای ارزی در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ (یعنی چهار روز پس از نامه قبلی) طی نامه دیگری با اشاره به مفاد قرارداد صلح مورخ ۱۴ تیرماه ۱۳۹۵، قضیه واگذاری بیمارستان محب سلامت کاشان به مجموعه‌های دیگر از جمله دانشگاه را منتفی اعلام می‌کند.