تلاش برای جذب مشارکت مردمی جهت نوسازی مدارس ایلام
مشاور عالی نوسازی مدارس کشور با تاکید بر اینکه برای مدرسه سازی دولت به تنهایی قادر به حل مشکلات نیست و باید از ظرفیت خیرین استفاده کرد، گفت: برای جذب مشارکت مردمی جهت نوسازی مدارس باید تلاش کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، محمدرضا عامریان امروز در دیدار با نورمحمدی، در دیدار با سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام جهت حل مسائل و مشکلات فضای آموزشی استان، اظهار داشت: در این چند روزی که به عنوان معین در خدمت مردم ایلام هستیم، پروژهها را از نزدیک بازدید و مشکلات آنها را بررسی میکنیم.
مشاور عالی سازمان نوسازی مدارس کشور، گفت: در تلاشیم مدلهای مردمیسازی و مشارکت مردم را در استان ایلام الگوسازی کنیم.
وی با اشاره به توجه ویژه رئیس جمهور به موضوع فضاهای آموزشی، گفت: براساس تاکید رئیس جمهور نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کشور با رویکرد مشارکت مردم محور در دستور کار سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور قرار گرفت که با برنامهریزی انجام شده تلاش میکنیم در مرحله نخست تمامی مدارس سنگی ناایمن سراسر کشور ساماندهی شود.
عامریان، گفت: هدف از انجام این کار، برقراری عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت فضای فیزیکی، تجهیزات، فضاهای ورزشی و پرورشی و در نهایت ارتقای کیفیت آموزشی در مناطق محروم است.
مشاور عالی نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه در نهضت توسعه فضای آموزشی با چالش های در استان ایلام روبهرو بودیم، گفت: خوشبختانه هدفگذاری خوبی برای این مسیر با همکاری خیرین و دستگاهها انجام داده است.
وجود 68 مدرسه سنگی در ایلام
سرپرستی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام نیز در این دیدار با تاکید بر عدالت آموزشی، اظهار داشت: با مشارکت مردم و با حمایت و نشستهایی که با بخشداران، دهیاران و شوراهای شهری و روستایی و معتمدین میتوانیم برای برطرف کردن مشکلات فضاهای آموزشی و برچیده شدن مدارس سنگی تلاش کنیم.
روحالله نورمحمدی در ادامه با اشاره به وجود 68 مدرسه سنگی و کانکسی در استان، گفت: در جهت برقراری عدالت آموزشی، با مشارکت خیرین زمینه ی مشغول به تحصیل شدن دانش آموزان این مناطق و روستاها در اولویت قرار دارد.
وی در ادامه با اشاره به اتمام پروژههای نیمه تمام آموزشی که در سطح استان در حال اجرا هستند، گفت: با انجام این اقدام علاوه بر کاهش تراکم دانشآموز در مدارس و مناطق استان، به استانداردهای لازم در فضای آموزشی نیز میرسیم و دانشآموزان ما با تراکم کمتری از منابع آموزشی و نیروی انسانی استفاده میکنند.
سرپرست مدیریت و برنامهریزی ایلام در ادامه با اشاره به استفاده خیرین از قانون برنامه هفتم در بحث مالیاتها و نشاندار کردن مالیات که مورد توجه قرار گرفته است، گفت: خیرین ما در صورتی که در حوزه مدرسهسازی به ما کمک کنند میتوانند از معافیتهای مالیاتی برخوردار شوند.
وی در ادامه با اشاره به توجه به ظرفیت منابع انسانی، گفت: با توانمندسازی نیروی انسانی در بخش آموزشی، عدالت آموزشی را در سراسر استان برقرار می شود.
نورمحمدی با ارائه پیشنهاد به مسئولان نوسازی کشور جهت در امان ماندن مدارس در حال ساخت ایلام، گفت: جهت اینکه این موضوع باعث اختلالی در روند آموزشی دانش آموزان ما ایجاد نکند، در هر مدرسه ما از انرژی برق خورشیدی استفاده کنیم و بتوانیم مدارس را به این انرژی پاک و خدادادی تجهیز کنیم.
به گزارش تسنیم، در این دیدار جلال حمزه، مدیرکل نوسازی مدارس ایلام و مسئولین آموزش و پرورش حضور داشتند.
انتهای پیام/180/