خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دنیای ‌مشکلات تولیدکنندگان/ از چالش انرژی تا بیمه و مالیات!

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 23 دی 1403 - 09:12
توسعه امنیت غذایی و بهبود وضعیت تولید از اهداف نمایشگاه تخصصی صنعت مرغداری، دامپروری، شیلات و آبزیان، تجهیزات و صنایع وابسته است که در گیلان برپا شد تا فعالان و تولیدکنندگان حوزه دام و طیور  از سراسر کشور گرد هم بیایند.
توليد،توليدكنندگان،كشور،مشكلات،تسنيم،خودكفايي،مواد،چرخ،دام،م ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، یکی از موضوعاتی که مقام معظم رهبری بارها بر آن تاکید داشتند، «خودکفایی در امنیت غذایی» است، رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بخش کشاورزی را داری اولویت خواندند و فرمودند: " باید در امور گندم و خوراک دام و ذرت و جو و مواد اصلی تولید روغن به خودکفایی برسیم، نباید اقتصاد کشور را به تحریم‌های آمریکا گره زد.
همچنین فرمودند: «دستیابی به پیشرفت عادلانه در اقتصاد و حل مشکل فقر و استضعاف مالی، فقط از مسیر تقویت تولید می‌گذرد و اگر با تولید دانش‌بنیان، تولید را تقویت کردیم، این هدف بزرگ حاصل می‌شود».
سخنان مقام معظم رهبری در مقاطع مختلف همچون چراغ راه روشنگر مسیر پیشرفت کشور است که توجه به این سخنان وظایف رسانه‌ها و مسئولان را صدچندان می‌سازد.
ایشان یکی از راه‌های حل مشکلات اقتصادی را استفاده از ظرفیت وسیع مردمی کشور دانستند و با تأکید بر اینکه برخورد دولت با عوامل مخرب در بخشهای گوناگون اقتصادی بسیار ضروری است، افزودند: باید با قاچاق، دلالی‌ها، خریدهای خیانت‌کارانه‌ ارزاق عمومی و احتکار، بدون هراس از جنجال‌ها، برخورد قاطع شود و همه باید از دولت در این عرصه حمایت کنند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بیان چند کار و وظیفه‌ی اساسی که باید به‌عنوان تفکری عام مورد توجه و عمل سه قوه قرار گیرد، «رونق تولید» را کلید حل بسیاری از مشکلات خواندند و افزودند: در سایه‌ عزم جهادی و به‌کارگیری جوانان متخصص، موانع رونق تولید قابل رفع است که اگر این هدف محقق شود، مسائلی نظیر اشتغال، کاهش تورم، رفاه مردم و صادرات، شتاب خوبی خواهد گرفت.
ایشان «اعتماد به جوانان» را راه‌حل اصلی برشمردند و خاطرنشان کردند: هر جا به نسل جوان اعتماد کردیم و حداقلِ امکانات را در اختیارش گذاشتیم، پیش رفتیم.
این شاخص‌ها ما را بر آن داشت تا بیشتر به موضوع تولید و خودکفایی توجه کنیم و خلاء‌های موجود را از زبان کسانی بشنویم که در جهاد اقتصادی پرچم خودکفایی ایران را با تمام مشکلات برافراشته نگهداشته‌اند، از این رو به جمع تولیدکنندگان صنعت دامپروری رفتیم و از مشکلات‌شان پرسیدیم.
ابراهیم جمشیدی مدیرعامل یک شرکت تولیدکننده مارپیچ‌های حلزونی به‌صورت یک تکه که در صنایع مختلفی همچون صنایع غذایی، کشاورزی، یخ‌سازی، دام و طیور، سیمانی و ساختمانی، معدنی، پلیمری و خطوط انتقال مواد در کارخانجات کاربرد دارد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: مشکلات ما از تولید مواد اولیه فولادی که خریداری می‌کنیم شروع می‌شود.
وی با بیان اینکه وقتی مواد اولیه فولادی را برای آنالیز می‌فرستیم آنالیزهای متفاوت می‌شود و استاندارد خاصی وجود ندارد، گفت: انواع مالیات و بیمه‌ها و برخی قوانین که چوب لای چرخ تولیدکننده می‌گذارد.
جمشیدی با تاکید بر اینکه دلاری که هر روز بالا و پایین می‌شود و ثباتی ندارد چالش بزرگی برای تولیدکنندگان محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: با کاری که ما در این مجموعه انجام دادیم توانستیم دست ترکیه و چین را در این حوزه از ایران قطع کنیم.
فخرالدین عابد رئیس هیئت مدیره شرکت تولیدی بازرگانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: ما با تولید انواع‌دان آماده کنسانتره، پیش میکس و محصولات نوآورانه در زنجیره‌ی تولید مرغ گوشتی خدمات مورد نیاز مرغداران کشور را فراهم می‌سازیم و با مشکلاتی همچون تامین نهاده، افزایش قیمت نهاده‌ها دست و پنجه نرم می‌کنیم.
وی با بیان اینکه بحث انرژی و افزایش هزینه برق بار سنگینی بر دوش ما می‌گذارد، خاطرنشان کرد: تامین سوخت جایگزین از جمله تهدیدها و نگرانی‌های ما برای تولید مرغ که از مهم‌ترین و به صرفه‌ترین منابع پروتئینی در سفره مردم است.
فرهاد رضائی مدیر یک شرکت صنعت الکتریک از مازندران شهرستان آمل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: تورم و مصرف انرژی و قطعی برق با این هزینه‌های گزاف، مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان حوزه دام و طیور به ارمغان می‌آورد و عملا برنامه‌ریزی‌ها درست اتفاق نمی‌افتد.
حال تولیدکنندگان با همه مشقت‌ها و موانعی که سد راهشان است برای کشور خود در حال تولید و فعالیت در عرصه مهم امنیت غذایی هستند و جدای حمایت دولت از این تولیدکنندگان، نیاز است که کشاورزان و صنعت گران نیز از تولیدات این افراد با دانش ایرانی استفاده کنند تا هم چرخ این تولیدکنندگان و هم چرخ تولید کشور بچرخد.
.
گزارش: سارا ناصری
انتهای پیام/