خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پمپاژ ناامیدی؛ هدف رسانه‌های بزرگ دنیا علیه ایران اسلامی است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 23 دی 1403 - 15:53
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با تاکید بر اهمیت امید و امیدآفرینی در جامعه، گفت: دستگاه های تبلیغاتی و رسانه عظیم دنیا، هدف خود را پمپاژ ناامیدی در کشورهای هدف به ویژه ایران اسلامی قرار داده اند.
زندگي،كارگاه،اميد،آموزشي،خوزستان،استاني،هنر،انسان،آينده،جامع ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، کارگاه استانی آموزشی "هنر زندگی" ویژه اقشار مختلف جامعه به ویژه معلمان، اصحاب رسانه، مبلغان، مراکز و مؤسسات فرهنگی توسط اندیشکده سبک زندگی میراث و همکاری قرارگاه شهید آوینی در سالن همایش دارالقرآن تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد.
این کارگاه با استقبال قابل توجه اقشار مختلف جامعه در گروه های متفاوت سنی همراه شد و در آغاز آن، آیاتی از کلام الله مجید تلاوت و در ادامه آقای منادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز به سخنرانی پرداخت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در این کارگاه با تاکید بر اهمیت امید و امیدآفرینی در جامعه، عنوان کرد: دستگاه های تبلیغاتی و رسانه عظیم دنیا، هدف خود را امید و پمپاژ نا امیدی در کشورهای هدف به ویژه ایران اسلامی قرار داده اند.
منادی با تأکید بر اهمیت تجهیز علمی و اجتماعی در بُعد امید، بیان کرد: چنین جمعی باید بتواند به گروهی برخوردار از علم و دانش در شرایط کنونی جامعه جهت اثرگذاری بیشتر تبدیل شود.
شجره طیبه ای بامحوریت امید در سطح خوزستان ایجاد شود.
وی با قدردانی از فعالیت های اندیشکده سبک زندگی میراث در برپایی کارگاه استانی آموزشی "هنر زندگی"، عنوان کرد: ارتباط اعضای این کارگاه باید حفظ شود و با تشکیلات منظم هم افزایی صورت گیرد.
اگر طرح و ایده‌ای در مسائل فرهنگی به ویژه بُعد امید و امیدآفرینی وجود دارد آماده هم فکری هستیم.
همچنین حجت الاسلام عباسی اصل، مؤلف پنج جلد کتاب از جمله کتاب‌های "امیدبان و امیدانه" و استاد کارگاه استانی آموزشی "هنر زندگی" در خوزستان، امیدوار بودن را از کلیدی ترین ابزارها عنوان کرد و ادامه داد: امید به معنای روشن بودن آینده برای شخص و احساس مثبت به زندگی است.
مدرس سبک زندگی عنوان کرد: "مقصود، مطلوب، معطوف، معلوم، ممکن، ممکن، مشروط، منطقی و موهبت" هشت شرط برای امید است که انسان باید در زندگی خود مورد توجه قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه امروزه با کسانی در جامعه مواجه هستیم که آرزوی آنها براورده نشده و نا امید هستند، گفت: امیدوار، باور خوبی در آینده انسان ایجاد می کند.
حجت الاسلام عباسی اصل "خودنگرانی، خودشیفتگی و خودبیگاننگی" را سه دلیل نا امیدی انسان امروزی معرفی کرد و ادامه داد: در تله های نا امیدی نباید بیافتیم.
مراقب کلید واژه هایی همچون همیشه یا هیچگاه باشیم.
عبارت "پول مهم است!" تله دیگری است.
وی با اشاره به اینکه آینده آبستن اتفاقاتی است که هیچ چیزی از آن در دست انسان نیست، افزود: مبهم ترین زمان آینده است و نگرانی از آینده سبب شده که انسان بی انگیزه شود.
"خودبیگانگی" یعنی اینکه خودمان را نمی شناسیم و دنبال دلیل دیگری می گردیم.
من نمی توانم، دیگران نمی گذارند و کائنات نمی گذارند از مهم ترین منشأء های نا امیدی است.
"اندیشکده سبک زندگی میراث" در قالب کارگاه های شهرستانی، استانی و ملی به دنبال تربیت و به کارگیری نیروهای نخبه در حوزه امید و امیدآفرینی است که علاوه بر برگزاری این کارگاه های آموزشی، به صورت مجازی نیز ارتباط آموزشی خود را با شرکت کنندگان در قالب نرم افزار اختصاصی ادامه می دهد.
در پایان کارگاه استانی آموزشی "هنر زندگی" در خوزستان، از نفرات برتر کارگاه آموزشی "هنر زندگی" در سطح اهواز تجلیل شد.
انتهای پیام/