خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ واحد آرد کامل در مازندران فعال شده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 23 دی 1403 - 16:06
ساری - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از اجرای درجه‌بندی کارخانجات آرد در استان خبر داد و گفت: سه واحد تولید آرد کامل در استان فعال شده است.
آرد،توليد،نان،تأكيد،استان،ارتقاي،واحدهاي،بهبود،كارگروه،قدردا ...

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد عصر یکشنبه در جلسه کمیته تخصیص سهمیه گندم به کارخانجات آرد با محوریت موضوع ارتقای سطح تولید و بهبود کیفیت آرد و نان تأکید کرد: معیارهای درجه‌بندی باید به‌گونه‌ای طراحی شوند که واحدهای تولیدی را به سمت استفاده از تجهیزات نوین و تکنولوژی‌های جدید ترغیب کند.
وی اظهار داشت: ارتقای زیرساخت‌های لازم در نگهداری مواد اولیه و تولید محصول کیفی، از اهداف اصلی اجرای این طرح است.
وفائی‌نژاد همچنین افزود که ایجاد وجه تمایز میان واحدهای تولیدی از طریق به‌کارگیری فناوری‌های نوین، موجب کاهش ضایعات، افزایش راندمان تولید، و در نهایت تولید نانی با کیفیت‌تر خواهد شد که رضایت شهروندان را به دنبال دارد.
وی تأکید کرد که هیچ‌گونه مسامحه‌ای در زمینه حفظ حقوق بیت‌المال و برخورد با متخلفان پذیرفته نخواهد شد و با متخلفین مطابق دستورالعمل‌ها رفتار می‌شود.
دبیر کارگروه آرد و نان استان ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه بهداشت و درمان در خصوص استفاده از آرد کامل، از صدور پروانه و مجوز برای ۶ واحد تولید آرد کامل در استان خبر داد و تلاش واحدهای فعال در این حوزه را ستود.
وی با اشاره به فعالیت ۳ واحد تولید آرد کامل، از آنها قدردانی کرد و بر اهمیت استفاده از آرد کامل در بهبود سلامت جامعه تأکید کرد.
وفائی‌نژاد در پایان، با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان و ایام پایان سال، بر ضرورت هماهنگی بیشتر دستگاه‌های اجرایی و عوامل دخیل در تولید و توزیع نان استان تأکید کرد.
دبیر کارگروه آرد و نان استان خواستار نظارت دقیق بر ساعت کاری واحدها، نصب تابلو، حمل و نقل و توزیع آرد، و جلوگیری از انحراف در آرد شد.
وی همچنین برخورد جدی با تخلفات احتمالی برای حفظ حقوق مصرف‌کنندگان را مورد تأکید قرار داد و افزود: این برنامه‌ها گامی مهم در مسیر ارتقای کیفیت تولید نان و بهبود رضایت شهروندان در استان مازندران به شمار می‌آید.