گلایه امامجمعه از عقبماندگی مدیریتی در چهاردانگه - تسنیم
امام جمعه چهاردانگه با گلایه از بلاتکلیفی و عقب ماندگی مدیریتی در چهاردانگه به دلیل جابه جایی شهرداران مختلف گفت: چهاردانگه از حیث تغییر کاربری ها، عدم مبارزه با ساخت وسازهای غیرمجاز و ... آسیب دیده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، نخستین جلسه شورای اداری شهرستان اسلامشهر با حضور سرپرست فرمانداری اسلامشهر، ائمه جمعه و روسای ادارات در سالن اجتماعات شهید رئیسی فرمانداری برگزار شد.
حجتالاسلام سالار سنجری؛ امامجمعه چهاردانگه در این جلسه گفت: بهعنوان نظام جمهوری اسلامی و خیزش سرتاپا ایدئولوژیک در دنیای غرق در تمدن مادی، به معنای واقعی مزاحم ابرقدرتهای دنیا هستیم که این مزاحمت برای ما عزت، صلابت و سرافرازی و برای ابرقدرتها ذلت، پسرفت و افول داشته است.
وی با بیان اینکه علت ایجاد انقلاب همان عامل بقای انقلاب هم هست، افزود: آزادی، عدالت، فرار از تبعیض، نبود شکافهای اقتصادی و تضاد طبقاتی شعارهایی بود که انقلاب را حفظ کرد و میکند.
امامجمعه چهاردانگه به مشکلات چهاردانگه طی چهار سال اخیر در حوزههای مختلف اشاره و تأکید کرد: تثبیت مدیریت شهری یکی از شاخصههای پیشرفت است و جابهجایی شهرداران مختلف در شهر چهاردانگه این شهر را دچار بلاتکلیفی و عقبماندگی کرده است.
حجتالاسلام سنجری گفت: چهاردانگه از حیث موضوعات شهری و بخشداری، تغییر کاربریها، عدم مبارزه با ساختوسازها، تولید و موضوعات دیگر آسیبدیده و امیدواریم با حضور فرماندار جدید شرایط در چهاردانگه بهتر شود.
اتباع در سرشماری دیده نمیشوند اما از امکانات استفاده میکنند
مسلم مولایی؛ بخشدار مرکزی اسلامشهر نیز با اشاره به اینکه اکثر روستاها در این شهرستان به شهر تبدیلشده است، گفت: در برخی روستاها نیمی از جمعیت افزایشی را اتباع تشکیل میدهند درصورتیکه در سرشماری دیده نشده و از امکانات، مدارس و سرانههای اهالی روستا استفاده میکنند.
وی ضرورت استقرار بنیاد مسکن در شهرستان اسلامشهر را از دیگر مواردی برشمرد که عدم وجود دفتر بنیاد مسکن مشکلات فراوانی را برای روستائیان به وجود آورده است.
بخشدار مرکزی اسلامشهر تأکید کرد: از آخرین ابلاغ طرح هادی برخی روستاها بیش از 17 سال میگذرد که مانع رشد و توسعه روستا شده است.
مولایی مشکل حریم شهرستان اسلامشهر و اختلاف با شهرداری منطقه 18 و شهر آفتاب و پیشروی به حریم این شهرستان را از موارد دیگری عنوان کرد که به بلاتکلیفی و چالشهایی برای روستاییان منجر شده است.
وی گفت: بخش اعظمی از روستاهای اسلامشهر وقفی بوده و فاقد سند مالکیت است، میطلبد فرماندار اسلامشهر برای تعیین تکلیف و سنددارشدن برخی ساکنین روستاها پس از 30 سال کمک کنند.
اجرای طرح برق سبز در بودجه 1404 شهرداری اسلامشهر دیده شده است
محسن حمیدی؛ شهردار اسلامشهر نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیتهای انجام شده و پروژههای در دست اجرای شهرداری گفت: یکی از پایههای اساسی برای رشد پایدار توسعه شبکه حملونقل عمومی است، با این هدف اجرای پروژه عظیم مترو در حال اجراست تا 2 میلیون نفر ساکن در محور جاده ساوه بتوانند از حملونقل ریلی انبوه بر استفاده کنند.
شهردار اسلامشهر در پایان خاطرنشان کرد: اجرای پروژه کمربندی شمالی، اصلاح هندسیهای میادین ورودی و خروجی و اصلی شهر، اصلاح نقاط حادثهخیز و تعریض معابر اصلی برای تردد روزانه 600 هزارنفری از اسلامشهر و شهرستانهای اطراف با نگاه بلند مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای تأمین شهرستان اجرایی شده است.
انتهای پیام/