نقش صنعت گردشگری در امیدآفرینی اجتماعی
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت: صنعت گردشگری ظرفیت های اجتماعی و فرهنگی متنوعی دارد و می تواند در ایجاد نشاط و امید اجتماعی موثر باشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ایوب درویشی در همایش مربع طلایی گردشگری مرکزی فلات ایران فرا رسیدن میلاد باسعادت حضرت امیرالمؤمنین(ع) تبریک گفت و اظهار داشت: اندیشه و نحوه اجرای این همایش قابل ستایش است و دلیجان میزبان شایستهای برای این رویداد بود و از دستاندکاران برگزاری این همایش سپاسگزارم.
وی افزود: برگزاری همایشهایی از این دست به تبیین پتانسیلهای بالقوه و بالفعل استانهای مدعو کمک میکند و مسیری ارزنده برای آگاهی جوامع هدف از این ظرفیتها است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان در ادامه سخنانش به اهمیت گردشگری پایدار در پیشرفت جوامع اشاره کرد و گفت: در جهان فراصنعتی گردشگری پایدار بهعنوان بخشی بنیادین و پیشران برای دستیابی به توسعه پایدار مطرح است و لزوم توجه به این صنعت آتیهدار بر هیچکس پوشیده نیست؛ صنعت گردشگری زیرشاخههای متنوعی دارد و این ویژگی شاخص باعث شده ظرفیتهای اجتماعی و فرهنگی مضاعفی داشته باشد و سرمایه، شعف و امید اجتماعی را به شکل قابل توجهی متکثر کند.
وی ادامه داد: توسعه صنعت گردشگری موجب درک عمیق و شناخت راهبردی اقوام و فرهنگهای مختلف میشود و انسجام جمعی و همافزایی همگانی را با خود به همراه میآورد؛ توسعه صنعت گردشگری نیازمند مدیریت دوراندیشانه است و این صعنت اگر به درستی مدیریت شور، میتواند به توسعه پایدار اقتصادی، اشتغال زایی پایا در جامعه میزبان کمک کند.
درویشی با بیان اینکه جوامع پیشرفته به صنعت گردشگری نگاهی استراتژیک دارند و با این دیدگاه در بخش گردشگری سرمایهگذاری میکنند، گفت: متاسفانه ما هنوز نتوانستهایم که از ظرفیتهای گردشگری ملی و استانی به خوبی بهرهبرداری نماییم؛ نباید اجازه دهیم این حوزه بسیار پرمخاطب و گرهگشا مغفول بماند.
وی افزود: باید با ایجاد زیرساختهای راهبردی و مناسب همچون ساخت اقامتگاهها، هتلها، رستورانها و بهینهسازی و گسترش هدفمند سیستمهای حمل و نقل جادهای، ریلی، هوایی و دریایی به توسعه پایدار و ساختارمند گردشگری کمک کنیم.
معاون سیاسی واجتماعی استاندار اصفهان با تاکید بر اهمیت دیپلماسی گردشگری، خاطرنشان کرد: مسئولین ذیربط باید بیشتر از قبل به لزوم دیپلماسی گردشگری آگاه باشند و این مهم را در دستور کار قرار داده و با کسورهایی منافع مشترک دادیم، همکاریهای آگاهانه و راهبردی بیشتری انجام دهند.
وی ادامه داد: باید از ظرفیتهای گردشگری و میراث فرهنگی استان اصفهان بهعنوان پایتخت فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی به نحو احسن بهرهبرداری شود؛ توسعه هدفمند گردشگری میتواند به ارتقای همبستگی ملی و امنیت کشور کمکهای شایانی بنماید.
درویشی تاکید کرد: توسعه هدفمند و ساختارگرای گردشگری راه مناسبی برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است و مربع طلایی گردشگری فلات مرکزی ایران میتواند سهم مهمی در بازار گردشگری ملی ایفا نماید.
وی اضافه کرد: وجود اقلیم متنوع و شرایط منحصر بهفرد چهار استان اصفهان، قم، اراک و سمنان میتواند در آینده توسعه گردشگری پایدار کشور، نقشی بارز و برجسته ایفا نماید.
به گزارش تسنیم همایش مربع طلایی گردشگری مرکزی فلات ایران، با میزبانی شهرستان دلیجان استان مرکزی و با حضور مسئولان ارشد اجرایی چهار استان اصفهان، قم، اراک و سمنان، همراه با جمعی از اندیشمندان، صاحب نظران و نخبگان صنعت گردشگری و نیز سرمایه گذاران و مسئولان ذیربط برگزار گردید.
حاضرین ضمن دیدار و گفتگوهای دو و چند جانبه با انعقاد موافقت نامههای راهبردی، بر اهمیت و ضرورت بسترسازی کارآمد و سرآمد در پهنه توسعه صنعت گردشگری پاک و پایدار تاکید کردند.
انتهای پیام/170/.