استفاده از چربیهای گیاهی در فرآوردههای لبنی مطابق با استانداردهای ملی باشد
سنندج- رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان گفت: لبنیات جزو محصولات دارای استاندارد اجباری است و استفاده از چربیهای گیاهی در فرآوردههای لبنی باید مطابق با استانداردهای ملی باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه محمودی عنوان کرد: لبنیات جزو محصولات دارای استاندارد اجباری است و واحدهای تولیدی برای تولید بسیاری از فرآوردههای لبنی باید از چربی حیوانی یعنی چربی که از شیر گرفته میشود، استفاده کنند.
وی افزود: در فرآوردهای مثل تاپینگ پیتزا مجاز به استفاده از روغن گیاهی مطابق با استاندارد ملی به شماره ۱۵۶۹۶ است.
رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان بیان کرد: در محصولات لبنی مانند انواع ماست، شیر و پنیر تازه نباید از چربی گیاهی استفاده شود و با انجام آزمایش استرول میتوان به میزان درصد استفاده از چربی گیاهی و حیوانی در لبنیات پی برد.
محمودی گفت: از آنجا که در سطح بازار و فروشگاهها، نامهای تجاری مختلفی از انواع لبنیات وجود دارد، ادارهکل استاندارد موظف است پیرو طرح نمونه برداری از سطح بازار در قالب اجرای «طرح امین» از واحدهای تولیدی خارج از استان آزمون به عمل آورد، علاوه بر این در صورت شکایت مردمی نیز این ادارهکل پیگیریهای لازم را خواهد کرد.