توربین کلاس ۴مگاواتی «تیدا»؛ آماده بهرهبرداری در پروژههای کشور
شرکت توربین ماشین خاورمیانه تاکنون ۲۰ دستگاه از این مدل توربین که تحت نام تجاری «تیدا» ثبت کرده است.
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، صنعتگران این مرز و بوم همواره تلاش نموده اند تا در راستای تولید داخل و افزایش توانمندیهای تولیدی و اجرایی نقش بسزایی داشته باشند.
از این رو شرکت دانش بنیان و پیشرو خصوصی (شرکت توربین ماشین خاورمیانه) توانسته است طی قراردادی با شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب توربینهای گاز کلاس ۴ مگاوات را مهندسی، ساخت، ارتقا داده و با موفقیت به بهره برداری برساند.
طرح مذکور در قالب طرحهای پژوهشی با موفقیت به ثمر نشسته و پس از تحویل موفقیت آمیز نمونه اول آن، دو دستگاه دیگر به صورت ۱۰۰% تولید داخل با ارتقا ۱۰ درصدی جهت بهره بردار ی تحویل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب شده است.
شرکت توربین ماشین خاورمیانه موفق شده است با بسترسازی و استفاده بهینه از کلیه ظرفیتهای داخل کشور و تجمیع توانمندی قریب به ۵۰ مجموعه کارگاهی و تولیدی تحت عنوان پیمانکار جز نه تنها تولید این توربین را بومی سازی نموده بلکه زنجیرهای ارزشمند برای تولید سالانه بالغ بر ۳۵۰۰۰ عدد قطعه تجهیزات دوار را فراهم نموده است که طی سالهای گذشته تا کنون ضمن کمک به جلوگیری از توقف تولید نفت و حفظ پایداری تولید در جهت رفع نیازمندیهای صنعت نفت کشور فعال و کوشا باشد.
از این منظر صنعت نفت ضمن بهره برداری از صرفه جویی ارزی چشمگیر و جلوگیری از خروج ارز توانسته توربینهای زیر ۱۰ مگاوات سولار سنتار خود را به صورت کامل آماده به کار نگه دارد.
حضور شرکتی توانمند (توربین ماشین خاورمیانه) با نیروی متخصص و کارآزموده که با تجربه فراوان و تولید دانش توانسته سهم بسزایی در سالهای تحریم برای مقابله با مشکلات تولید و بهره برداری ایفا نماید، شایسته تقدیر و ارج نهادن است.
امید است که شرکتهای پیشرو در حوزههای مختلف بتوانند با بسترسازیهای اساسی و پایهای همچون طرح فوق در جهت رفع نیازمندیهای کشور اقدام نمایند.
شرکت توربین ماشین خاورمیانه تاکنون ۲۰ دستگاه از این مدل توربین که تحت نام تجاری «تیدا» ثبت نموده است، با ۸۰ درصد تولید داخل و ۴ دستگاه به صورت ۱۰۰ درصد تولید داخل تحویل و بهره برداری رسانده است.
هر دستگاه از این توربین میتواند روزانه مانع از گازسوزی حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون مترمکعب گاز گردد و نقش منحصر به فرد در کمک به رفع ناترازی انرژی خصوصاً گاز نماید.
در حال حاضر این توربین با محدوده توان کلاس ۴ مگاوات میتواند نیازهای کشور را در این محدوده پوشش دهد که البته سفارش گذاری و بهره برداری از آن نیازمند برنامه ریزی های کلان و حمایتهای مجموعه مدیریتی و حاکمیتی کشور است تا بتواند در جهت بی نیازی به واردات توربینهای زیر ۱۰ مگاوات مؤثر واقع شود.
امید داریم که مسئولین محترم خصوصاً در وزارت نفت و وزارت صمت ضمن حمایت از این محصول ملی در جهت رفع موانع تولیدی اقدام و برای تولید انبوه این محصول اهتمام ویژه ورزند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.