مدیران همدان تصمیمهای جسورانه بگیرند - تسنیم
استاندار همدان با اشاره به ضرورت پیشگیری از اتلاف منابع در پروژه هایی که سال ها است در همدان متوقف مانده، گفت: مدیران باید با شجاعت و خلاقیت به میدان بیایند و ریسک پذیری داشته باشند. بسیاری از مشکلات می توانند با تصمیم گیری های جسورانه برطرف شوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید ملانوریشمسی امروز در جلسه کارگروه تدوین نقشه جامع تحول و پیشرفت استان، اظهار داشت: نقشه جامع یک ابزار حیاتی است که موفقیت سازمانها و بخشهای مختلف جامعه به اجرای درست آن بستگی دارد و نباید آن را صرفاً بهعنوان یک سند روی کاغذ دید، بلکه باید آن را بهعنوان کلید موفقیت در نظر گرفت.
وی با اشاره به اینکه برنامهریزی و مدیریت بهعنوان دو رکن اساسی در پیشبرد اهداف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در هر جامعهای است، افزود: تهیه نقشه جامع پیشرفت، اقدامی است که با همکاری مدیران دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، مدارس و حتی بخش خصوصی به پیش میرود و این فرایند نیازمند دقت و انرژی بسیار است تا به یک برنامه علمی و منطقی بر پایه دادههای درست منتهی شود.
استاندار همدان، بیان کرد: نقشه راه باید راهنمای مسیر باشد تا بتواند جامعه را به اهداف تعیین شده برساند.
این نقشه نهتنها مسیر حرکت را روشن میکند، بلکه نقش حیاتی در هماهنگسازی و همافزایی بین ذینفعان دارد.
ملانوری عنوان کرد: این نقشهها باعث شفافسازی چشماندازها و وحدت رویه میشوند.
نقشه جامع میتواند تمام دستگاههای ذیربط را هماهنگ کرده و از دوبارهکاریها جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه از تبلیغات و هنر تا مسائل اجتماعی و خانواده، همگی به برنامهریزی منسجم نیاز دارند، گفت: حوزه فرهنگ نیز یکی از مواردی است که نقشه جامع میتواند در آن نقش پررنگی داشته باشد.
استاندار همدان بیان کرد: ایجاد ارتباط مؤثر بین خدمتدهندگان، خدمتگیرندگان و ذینفعان یکی دیگر از وظایف این نقشه است.
این ارتباطات باید بهگونهای باشد که از منابع بهینه استفاده شود و به اهداف تعیین شده دست یافت.
ملانوری، گفت: راههای افزایش رفاه عمومی و سرمایه اجتماعی باید شناسایی شوند.
اگر منابع کافی وجود دارد، اما رضایت عمومی پایین است، باید موانع شناسایی و رفع شوند و تهدیدها و فرصتها باید بهطور دقیق تحلیل شوند همچنین نقاط قوت و ضعف موجود باید مشخص شوند تا بتوان بر اساس آنها برنامهریزی کرد.
وی با بیان اینکه حل مشکلات نباید تنها به راهحلهای بلندمدت محدود شود گاهی راهحلهای کوتاهمدت و میانمدت میتوانند تأثیرات فوری و مثبتی داشته باشند مطرح کرد: یکی از نمونههای قابل توجه، پروژههایی است که به دلیل موانع مختلف سالها متوقف ماندهاند.
این پروژهها نیاز به بررسی و تصمیمگیری سریع دارند تا از اتلاف منابع جلوگیری شود.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه تصمیمهای جسورانه مدیران بسیاری مشکلات را برطرف میکند، گفت: مدیران باید با شجاعت و خلاقیت به میدان بیایند و ریسکپذیری داشته باشند.
بسیاری از مشکلات میتوانند با تصمیمگیریهای جسورانه حل شوند.
ملانوری با اشاره به اینکه دبیرخانهها و کمیتههای تخصصی باید با جدیت بیشتری بهکار ادامه دهند، افزود: گزارشدهی منظم و پیگیری مستمر میتواند سرعت پیشرفت را افزایش دهد، همچنین استفاده از مطالعات و اسناد موجود نیز یکی از راههای افزایش سرعت و دقت در برنامهریزی است.
انتهای پیام/