روایت یک «حضور»؛ ظهور حضرت ولیعصر (عج) در مکه تصویر شد
مراسم رونمایی از تابلوی نقاشی «حضور» اثر علی بحرینی عصر دوشنبه ۲۴ دی در نگاهخانه سوره برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از جدیدترین تابلوی نقاشی علی بحرینی با عنوان «حضور» که روایتگر ظهور حضرت مهدی (عج) است، عصر دوشنبه ۲۴ دی در نگاهخانه سوره حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم علاوه بر علی بحرینی هنرمند باسابقه نقاش، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، سیدشهابالدین شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، محمد زرویی نصرآباد مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نام، عبدالحمید قدیریان، حسن روحالامین، محمد خزائی، کامیار صادقی، محمد حبیبی و حسین حبیبی حضور داشتند.
علی بحرینی پس از رونمایی از این تابلو درباره ایده خلق آن به خبرنگار مهر گفت: پس از اینکه مجموعه تابلوهای «رستاخیز» را تمام کردم و نمایشگاهش برگزار شد، نیت کردم تا چندین تابلو با موضوع آقا امام زمان (عج) خلق کنم که تابلوی «حضور» اولین اثر است.
قرار است تعداد تابلوهای این مجموعه، ۲۰ تابلو باشد که به صورت ماهانه یک اثر از این مجموعه درباره حضرت ولیعصر (عج) رونمایی و در نهایت نمایشگاهی از این مجموعه برپا شود.
وی افزود: کل آثار طی یک سال و نیم و با تکنیک رنگ روغن و در اندازه یک متر و نیم در دو متر اجرا خواهند شد.
بحرینی عنوان کرد: تابلوی «حضور» درباره لحظهای است که ظهور در مکه اتفاق افتاده و در یک چشم بر هم زدن در مکه حضور پیدا میکنند.
من سعی کردم این حضور رویایی و بسیار زیبا را روی بوم بیاورم و تصویر کنم و با رنگهای معنوی و شاد، فرح انسانیت در آخرالزمان را به نمایش بگذارم.
وی درباره نگاهش برای خلق این آثار گفت: در این آثار تاکید بر امید دارم؛ از آنجایی که کارخانه فیلمسازی هالیوود در اکثر آثارش سعی دارد چهره امام زمان (عج) و منجی ما را مخدوش کند، به این فکر افتادم که تابلوهایی خلق کنم که نقطه مقابل این تفکر باشد.
ما اعتقاد داریم وقتی حضرت ولیعصر (عج) ظهور میکنند، دنیا پر از شادی، خوشی و زیبایی خواهد شد و معضلات امروزی از بین خواهند رفت و این همان امیدی است که قصد داشتم در این آثار به نمایش بگذارم.
این هنرمند نقاش در پایان در پاسخ به پرسشی درباره چگونگی سیر و سلوک هنرمند برای خلق چنین اثری توضیح داد: بسیاری از هنرمندان در این زمینه کار کردند و من سعی کردم کاری متفاوت در این عرصه انجام دهم و در این نوع کارهای مذهبی، به اصل موضوع بپردازم، جزییات را حدالامکان حذف کردم و سعیام بر این بوده که احساس را در کار غالب کنم.
مثل مجموعه «رستاخیز» که هیچ چهرهای در این مجموعه تابلو دیده نمیشود؛ چهره ائمه که در هالهای از نور است و چهره اشقیا نیز همچون شبح است.