خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستورکار رایزنی آتی پزشکیان و پوتین

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 25 دی 1403 - 13:12
سفارت روسیه در تهران در خصوص دیدار آتی روسای جمهور ایران و روسیه نوشت: در این مذاکرات، چشم اندازهای گسترش همکاری های دوجانبه، به ویژه در زمینه های تجاری و سرمایه گذاری، حمل و نقل و لجستیک مورد بحث قرار می گیرد.
روسيه،ايران،معاهده،جمهور،رئيس،راهبردي،سفير،سفر،روابط،پزشكيان

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سفارت روسیه در تهران در اطلاعیه‌ای در خصوص سفر رئیس جمهور ایران به روسیه و دیدار با همتای روسی خود بیان کرد: در تاریخ 17 ژانویه (28 دی‌ماه)، مذاکراتی میان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور فدراسیون روسیه و مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران که در جریان سفری رسمی به روسیه سفر خواهد کرد، برگزار خواهد شد.
در این اطلاعیه آمده است: انتظار می‌رود که در این مذاکرات، چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های دوجانبه، به ویژه در زمینه‌های تجاری و سرمایه‌گذاری، حمل و نقل و لجستیک، و همچنین مسائل بشردوستانه و موضوعات جاری دستورکار منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث قرار گیرد.
سفارت روسیه همچنین اظهار داشت: پس از پایان مذاکرات، ولادیمیر پوتین و مسعود پزشکیان معاهده مشارکت جامع راهبردی بین روسیه و ایران را امضا خواهند کرد و همچنین به ارائه بیانیه‌هایی برای رسانه‌ها خواهند پرداخت.
پیشنر کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در آستانه سفر رئیس جمهور کشورمان به مسکو و امضاء «معاهده مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه»، جزییات مهمی از این سند راهبردی را تشریح کرد.
جلالی با بیان اینکه این موافقت‌نامه دارای یک مقدمه و 47 ماده است، افزود: با امضاء و اجرای این موافقتنامه، در تمام حوزه‌های مناسبات شاهد رشد و ارتقاء سطح همکاری‌ها خواهیم بود.
سفیر کشورمان تأکید کرد: در نگارش این سند که اساس روابط دوکشور را در بر خواهد گرفت، توازن و حفظ استقلال و احترام به تمامیت ارضی کشورها مورد توجه قرار گرفته است.
سفیر ایران درباره جزییات این معاهده گفت: این معاهده همه جوانب حوزه‌های روابط دوجانبه را در بر می‌گیرد؛ از جمله روابط سیاسی، ‌این‌که در ساختار قدرت، دیدگاه‌هایمان چگونه است و چگونه باید حرکت کنیم، در مجامع بین‌المللی، چگونه باید حرکت داشته باشیم، تا برسد به حوزه‌ اقتصادی و این‌که همکاری‌های استانی، ‌انجام پروژه‌ها و همکاری‌ها در قالب دو و چند جانبه چگونه باید باشد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ایران و روسیه دارای منابع انرژی هستند، همکاری دو کشور در حوزه‌های تجارت بین‌المللی و انرژی نیز پیش‌بینی شده است.
انتهای پیام/