میانگین سقف تخصیص ارز به ۲ ماه کاهش می یابد
ساری- معاون امور صنایع وزارت صنعت گفت: میانگین سقف تخصیص ارز از بانک مرکزی برای تولید و صادرات به دو ماه کاهش می یابد.
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم شیخ صبح چهارشنبه در جمع فعالان اقتصادی مازندران پاسخ به اظهارات برخی مبنی بر بی فایده بودن اینگونه نشستها گفت: برخلاف نظر برخی حاضرین اعلام میکنم که این نشستها بی فایده نیست، چون یکی از دلایل کشورهایی که پیشرفت میکنند تبادل نظر و گفتوگو میباشد، در کشورهای پیشرفته قهر نمیکنند، زود ناامید نمیشوند و ساعتها بر روی موضوعات گفت و گو میکنند و بعد تصمیم میگیرند، حرف زدن با هم میتواند راه نجات باشد و افکار و ذهنیتهای ما را به هم نزدیک کند.
شیخ در زمینه تولید گفت: متأسفانه سالی که گذشت سال دشواری برای این حوزه بوده است، دهم مهرماه سال جاری محدودیت برق برطرف شد اما در شانزدهم مهرماه محدودیتهای گاز آغاز شد و در یک آذر دو محدودیت گاز و برق به وجود آمد.
وی گفت: دولت امسال برنامهی جبرانی دارد که چهار ماه اسفند، فروردین، اردیبهشت و خرداد را بدون محدودیت انرژی پشت سر بگذاریم تا تولید، عقب ماندگیهای خود را با برنامه ریزی جبران کند.
شیخ افزود: ما باید اصلاحاتی داشته باشیم، مواد اولیه را تخصیص بدهیم، ما کمیته بررسی و تقاضای مواد پتروشیمی را ایجاد کردیم و رقابت نا عادلانه ای را که در بورس بعضاً تا ۱۶۰ اتفاق افتاده را با آقای عباس زاده مرور میکنیم و هر ماه جلسات دقیقی داریم و تقاضا کردیم تولید مواد پتروشیمی اصلاح شود و اطمینان دارم که گامهای خوبی در این جهت برداشته خواهد شد.
معاون وزیر صمت در خصوص تخصیص ارز گفت: ما مواردی چالش برانگیز داشته، که یکی از آن آئین نامه ارزی بوده است که از ابتدای سال جاری ابلاغ شد و با تأخیر به جریان افتاد و دیگری اتفاقاتی است که در جهان و منطقه افتاد که به هرحال کشور ما در کانون این تحولات بوده است و همچنین مسئله جا به جایی دولت با شرایط موجود و ارز توافقی.
ویگفن: برای تخصیص ارز کماکان به جد مطالبه گر بانک مرکزی هستیم و تمهیداتی اندیشیده شده و قصد داریم سقف را از ۴ ماه به ۲ ماه تقلیل دهیم چون میانگین سقف متأسفانه بیش از ۴ ماه بوده است.