ایجاد بهزیست محله در محلات/ 2500 مرکز تاکنون ایجاد شده است
رئیس بهزیستی کشور اولین اقدام خود را ایجاد بهزیست محله دانست و گفت: هم اکنون 24 هزار مرکز، خدمات بهزیستی ارائه می دهد، در همین راستا 2500 مرکز مثبت زندگی در محلات نیز ایجاد شده که خدمات را به طور کامل ارائه می دهند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سید جواد حسینی در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور گفت: در لابه لای گرفتاریها و چالشهایی که با آن مواجه هستیم ، به انقلاب اسلامی ظلم میشود.
هرچند همه ما باید دست اندرکار رفع مسائل باشیم اما وظیفه ما این است که همهمان بد زیستی را به بهزیستی تبدیل کنیم.
وی افزود: اگر امروز ما در سال نزدیک به 40 هزار میلیارد تومان فقط کمک به مستمندان و جامعه هدف داریم فرکانس انقلاب اسلامی بوده و اگر امسال 60 هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد میشود باز هم از انقلاب اسلامی است.
رئیس بهزیستی کشور تصریح کرد: در نیشابور و خراسان رضوی بیش از 100 درصد از اینها محقق شده یعنی باید 4500 شغل در استان ایجاد میشده که الان 4600 شغل ایجاد شده است.
اگر همین امسال 20 هزار مسکن برای معلولین تامین میشود، اینها دیده نمیشود و من میخواهم بگویم که البته این خدمات برای مردم عزیز بسیار ناچیز است و ما باید شب را به روز و روز را به شب بدوزیم تا برای این مردم خدمت کنیم و باز هم کم خدمت کردیم ما حکم مددکار مردم را داریم و باید خدمت کنیم.
بهزیستی 800 مرکز ژنتیک دارد
حسینی خاطرنشان کرد: بهزیستی سازمان خدماتی امدادگری است که عموماً کم شناخته شده، بهطوری که هم اکنون 800 مرکز ژنتیک داریم که قبل از تولد کارهای ژنتیک را انجام میدهد که بسیاری از مردم نمیدانند.
وی گفت: هم اکنون 24 هزار مرکز، خدمات بهزیستی ارائه میدهند.
در همین راستا نیز 2500 مرکز مثبت زندگی در محلات ایجاد شده که خدمات را به طور کامل ارائه میدهند، من از نیروی انسانی و بودجه چیزی نمیگویم، 4و8 دهم درصد ساختار اداری ما بعد از انقلاب متحرک شد و 2.8 درصد جمعیت بیشتر شد.
23 هزار کارمند داشتیم که به 17 هزار کارمند کاهش پیدا کرد؛ ما مملکت را گران اداره میکنیم.
رئیس بهزیستی کشور اولین اقدام خود را ایجاد بهزیست محله دانست و افزود: ایجاد بهزیست محله مهمترین و بهترین اقدام است چرا که برای آموزش سالمندان و موارد دیگر موثر است.
همان طور که میدانید سالمندی در کشور بحران پنهان است و کمتر کسی به فکرش است.
12 درصد جمعیت ما سالمند هستند، 21 تا 28 درصد سال خورده و 28 درصد به بالا شدیدا سال خورده و این در حالی است که موج سالمندی ما در کشور رو به افزایش است.
حسینی بیان کرد: در سال 1430 سالخوردهترین کشور دنیا خواهیم شد، لذا باید استراتژی داشته باشیم و سازمان بهزیستی باید این کار را انجام دهد.
وی ادامه داد: برای جامعه دوستدار انسان باید جامعه دوستدار معلول مستقر کنیم و برای جامعه دوستدار معلول باید شهر دوستدار معلول و ستاد مناسب سازی را فعال کنیم.
ما باید برای ناترازیهای عرصه بهزیستی اتکا به بودجه دولت نداشته باشیم، ما باید دنبال تولید بالندگی و مشارکت باشیم.
رئیس بهزیستی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به درخواست دکتر سلیمانی مبنی بر استعداد انرژی بادی و خورشیدی در شهرستان فیروزه و اشتغالزایی از این روش، اذعان داشت: با تخصیص اعتبارات ویژه به حداقل 300 مددجو یعنی هر مددجو 150 میلیون تومان تسهیلات بانکی میدهیم.
خوشبختانه در سال 1403 ، 16 هزار میلیارد ریال اعتبار در اختیار بهزیستی در خصوص ایجاد اشتغال مددجویان گذاشته شده است اما باید به اشتغال پایدار تبدیل شود.
انتهای پیام/282