خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 دی 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتابخانه روستایی خوشاب؛ الگویی برای توسعه مناطق روستایی کشور

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 26 دی 1403 - 15:13
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کتابخانه روستایی خوشاب و فعالیت های فرهنگی و هنری آن که با اهتمام زنان و جوانان رونق گرفته، مدل و الگویی برای توسعه مناطق روستایی است که می توان این الگو را در بسیاری از مناطق کشور اجرا کرد.
روستايي،مناطق،توسعه،كشور،روستاها،صيانت،روستا،كتابخانه،اشتغال

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سبزوار، سیدعباس صالحی در بازدید از کتابخانه روستایی شهرستان خوشاب خراسان رضوی گفت: باید در قالب طرح های اشتغال، به سرمایه گذاران کوچک در روستاها میدان داد، البته در این موضوع باید به بخش آسیب پذیر جوانان و زنان نیز توجه ویژه ای شود، بنابراین توسعه طرح‌های اشتغال کوچک و زودبازده موجب صیانت از هویت و جمعیت روستاهای کشور می‌شود.
وی افزود: یکی از معضلات در مناطق روستایی کشور کاهش جمعیت است لذا روستا مایه حیات تمدنی ایران است چنان که حفظ و صیانت از روستاها، صیانت از ایران محسوب شده و حذف روستا منجر به ضعف کشور می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نرخ فرهنگی و اجتماعی، بسترساز توسعه عمیق و پایدار است، خاطرنشان کرد: کتابخانه روستایی خوشاب و فعالیت های فرهنگی و هنری آن که با اهتمام زنان و جوانان رونق گرفته، خود مدلی برای توسعه مناطق روستایی است که می توان این الگو را در بسیاری از مناطق کشور اجرا کرد.
صالحی اضافه کرد: با وجود ایجاد زیرساخت ها و امکانات مختلف در مناطق روستایی کشور، اما جمعیت در این مناطق به طور محسوسی کاهش یافته و توسعه روستاها الگوی دیگری لازم دارد که البته مستلزم مقدماتی است و باید طرح های اشتغال‌ زودبازده و کوچک در روستاها وسعت یافته و سرمایه‌گذاری های کوچک وارد میدان شوند.
وی ادامه داد: لازمه تسهیل اشتغال و رونق کسب و کار در مناطق روستایی، ایجاد مشارکت عمومی و همگرایی بین مجموعه‌های روستایی است چنان که روستا حلقه پیوند خود را در ابعاد مختلف پیدا کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کتابخانه و کتاب می‌تواند عاملی موثر و پیشران در توسعه اجتماعی باشد و از این طریق می‌توان توسعه را در مناطق شهری و روستایی ایجاد کرد، کتاب صرفا افزایش دانش، اطلاعات معرفت و حکمت نیست و علاوه بر آن تاثیر زیادی در توسعه پایدار اجتماعی دارد.
انتهای پیام/282