«دقت» با «سختگیری» در گزینش افراد متفاوت است - تسنیم
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه داشتن «دقت» با «سخت گیری» در گزینش افراد متفاوت است،گفت: دقت در گزینش باید به حدی باشد که شما توانمندی ها، استعدادها و امتیازات افراد را کامل ببینید و یک نقطه ضعف کوچک مانع جذب آنان نشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیتالله سید احمد علمالهدی در دیدار با مسئولین گزینش دانشگاههای علوم پزشکی استان که به مناسبت هفته گزینش در دفتر نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر فعالیت در دو زمینه نیرو پروری جهت تأمین درمان مردم و اجرای مدیریت درمان دارای امتیاز فوقالعاده دیگری نیز نسبت به سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور هست و آن پایگاه خدماتی بودن در ساحت مقدس امام هشتم (ع) است.
وی افزود: باوجوداینکه ما در تمام شهرستانهای استان با کمبود امکانات و تجهیزات درمانی و دسترسی سخت به مرکز شهر مواجه هستیم اما خوشبختانه با مدیریت داهیانه مسئولان درمانی، استان از نظر درمانی به بهترین وجه در حال اداره شدن است.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص این دانشگاه جهت گزینش افراد باید این نکته را نیز در نظر بگیرید که این افراد به عنوان خادم امام رضا(ع) علاوه بر خدمت به مجاوران، به زائران ایشان نیز خدمترسانی می کنند.
تفاوت «دقت» با «سختگیری» در گزینش افراد
وی عنوان کرد: گزینش بخش حساس و پراهمیتی در سیستم جذب نیرو است زیرا شما سازنده نیرو متدین و متعهد هستید، البته این به معنای سختگیری بیشازاندازه در گزینش نیست، دقت داشته باشید که «دقت» در گزینش با «سختگیری» متفاوت است.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه در گزینش ما نیازمند دقت کافی و نه سختگیری هستیم، ابراز کرد: دقت در گزینش باید به حدی باشد که شما توانمندیها، استعدادها و امتیازات افراد را کامل ببینید و به خاطر یک نقطهضعف کوچک آنان را رد نکنید؛ شما متناسب با موقعیتی که میخواهید فرد را گزینش کنید ببینید نقطهضعف او چه قدر مانع کارایی و عملکرد موفق او میشود؛ اگر مانع جدی نیست و میتواند در این بخش مفید باشد و کارها را بهخوبی پیش ببرد، نباید او را رد کنید.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه یک چالشی که در سیستم گزینش وجود دارد، تنگبینیها یا گسترده بینیها در انتخاب و جذب افراد بوده است، تنگبینیها کار را بهجایی رسانده است که سختگیری در گزینش رخ داده و از آن طرف گسترده بینیها موجب نادیده گرفتن نقاط ضعف افراد شده است.
داشتن تعهد و تقوا اولویت نخست در گزینش افراد باشد
عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: تعهد و دینداری بایستی در کار درمانی و خدماتی اولویت نخست گزینش باشد، زیرا مسئله درمان با موضوعات مادی قابلجمع نیست و مسئله وجدان دینی باید برای فرد پررنگتر باشد.
وی با اشاره به حساسیت امر گزینش افراد اضافه کرد: افرادی که در امر گزینش مشغول به کار هستند در نظر داشته باشند که شما در تمام اعمال نیک و بد فرد انتخابشده، شریک هستید.
انتهای پیام/282