بازدید وزیر میراث فرهنگی از ایرانمال
وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی به همراه جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه از بخشهای مختلف ایرانمال بازدید کردند.
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر در بازدید وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی از ایران مال در روز دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ بخشهای مختلف فرهنگی و گردشگری این مجموعه از جمله باغ دیدار، بازار سنتی، کتابخانه جندی شاپور، باغ ماهان، گذر تهران قدیم مورد بازدید قرار گرفت و باغ رستوران ملل (فود پلازای ایرانمال) هم افتتاح شد.
وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در نشست مدیران ایرانمال گفت: ساخت و بهره برداری از ایران مال نماد یک مدیریت کلان استراتژیک، آینده نگر و جامع گراست که بایستی الگو شود.
دکتر صالحی امیری در ادامه افزود: ما باید نمادها و سازههای تمدنی کشور را به دنیا معرفی کنیم و مطمئن باشید آیندگانی که در این کشور زیست میکنند از ایرانمال به عنوان نماد ایران نوین یاد خواهند کرد.
وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی حرم امام هشتم (ع)، مصلای امام خمینی (ره)، برج میلاد، کتابخانه ملی و ایرانمال را از سازههای درخور ارائه به آیندگان به عنوان نماد آینده نگری ایران ارزیابی کرد و بر جایگاه ویژه ایرانمال در این میانه تاکید کرد.
دکتر صالحی امیری با بیان اینکه چند مرتبه به دیدن ایرانمال آمده است گفت قضاوت آیندگان درباره اینجا حتماً مثبت خواهد بود و این بنا در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد.
وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی از جمع شدن جلوههای معماری ادوار مختلف تاریخی ایران در یک مکان را به عنوان یکی از مزیتهای ایران مال یاد کرد و گفت: نیازمند تکرار این اتفاقات فرخنده در کشور هستیم که هم برای ایرانیان مایه غرور و هم برای آیندگان مایه افتخار خواهد بود.
دکتر صالحی امیری به هتل در حال ساخت ایران مال اشاره کرد و با اشاره به پیشرفت هفتاد درصدی این طرح گفت: این طرح میتواند در گردشگری ایران تحولی ایجاد کند چرا که بر اساس برنامه ما تعهد داریم سالی صد هتل را به افتتاح برسانیم.
وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در پایان از کتابخانه جندی شاپور ایران مال به عنوان نمادی جهانی یاد کرد و گفت این کتابخانه از جنبههای مختلف میتواند با کتابخانه کنگره آمریکا رقابت کند.
در ابتدای مراسم آقای علی انصاری بنیانگذار ایرانمال ضمن خیر مقدم به دکتر صالحی امیری تصریح کرد: اگرچه ایرانمال با هدف توسعه تجارت مدرن بنا نهاده شده است اما ابعاد ورزشی، فرهنگی، معماری و گردشگری آن بسیار غالب است.
بنیانگذار ایرانمال ابراز امیدواری کرد نهادهای حاکمیتی با حمایت از این مجموعه بتوانند به توسعه آن کمک کنند.
وی گفت: بخشهایی از ایرانمال از قبیل بازار سنتی کتابخانه و گذر تهران قدیم که با نگاه ملی بنا شده است میتواند به ثبت ملی برسد.
دکتر صالحی امیری در پایان بازدید از ایرانمال در دفتر یادبود ایرانمال نوشت:
«توفیق یار شد تا امروز بیست و چهارم دی ماه یکهزار و چهارصد و سه از مجموعه زیبا و عظیم ایران مال بازدید نمایم.
قطعاً این بنای معماری عظیم در تاریخ ایران زمین ماندگار خواهد ماند.
از جناب آقای علی انصاری و همه همکاران ایشان قدرشناسی مینمایم.»
«سید رضا صالحی امیری؛ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ۲۴/۱۰/۱۴۰۳».