منتخبان جشنواره جهادگران فاطمی زنجان معرفی شدند
آیین اختتامیه پنجمین جشنواره جهادگران فاطمی در استان زنجان برگزار و از منتخبین این دوره از جشنواره تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم زنجان، آیین اختتامیه پنجمین جشنواره جهادگران استان زنجان ظهر امروز با حضور محسن سهندی؛ جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان، جلیل آل آمین، مدیر کل صدا و سیمای استان زنجان و حجتالاسلام بیگدلی در سالن همایشهای شهید شهریاری صدا و سیمای استان زنجان برگزار و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.
محسن سهندی، جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی در این مراسم اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی انقلاب اسلامی که از اولین روزهای پیروزی همیشه مایه مباهات بوده و نتیجه داده، اتکای به قدرت لایزال مردم است.
وی با بیان اینکه از روزهای ابتدایی هر جایی که توفیقی، پیشرفتی، جهشی، رشدی و موفقیتی بوده، حضور مردم و نقش آفرینی آنها بوده است، تصریح کرد: این موضوع را در گفتمان امامین انقلاب هم به وفور میبینیم و حضرت امام و حضرت آقا در سخنرانیها و نوشتههای خود به این موضوع پرداختهاند و البته نمونه بارز آن را میتوان در سند راهبردی گام دوم انقلاب دید.
این مسئول خاطر نشان شد: گروههای جهادی یکی از نمونههای بارز و عینی این موضوع هستند که مردم میتوانند امورات را در دست بگیرند و بیمنت و بدون کمترین هزینه کارهای بزرگی را انجام دهند.
وی تصریح کرد: این گروهها در دوران کرونا نقش مهمی داشتند، زمانی که طرح سیدالشهدای مقاومت، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برنامهریزی شد، و ما توانستیم بر موضوعات مختلف بهداشت و درمان و سلامت فائق آییم.
بسیاری از کشورها به مدیریت ما در این حوزه غبطه خوردند و این موفقیت نتیجه زحمات شما جهادگران گرانقدر بود.
سهندی همچنین بیان داشت: گروههای جهادی که به عنوان حلقههای میانی هستند از جنس مردم و با هویت مردمی در دل مشکلات جامعه حضور دارند و آنها شکافهای عمیق جامعه را پر کرده و به تحقق عدالت و پیشرفت کمک میکنند.
وی در ادامه همچنین گفت: در واقع فلسفه جهادی از چند دهه پیش شروع به رشد و پرورش کرده و اکنون شاهد پیشرفت و رشد آن هستیم.
جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان با بیان اینکه گروههای جهادی به سمت تخصصیتر شدن پیش میروند و باید در عرصههای جدیدی ورود کنند، افزود: نقش درمان بودن به صورت کوتاه مدت به نقش بلندمدت و حل ریشهای مسائل تغییر یابد.
وی بیان کرد: گروههای جهادی باید در حوزه تدوین توسعه مناطق کلان کشوری ورود کنند.
متاسفانه در حال حاضر شاهد تقسیم کار مناسب بین دستگاهها و گروههای جهادی نیستیم پس حمایتها باید بیشتر شود و نقش پررنگتری به گروههای جهادی داده شود.
سهندی در ادامه ابراز کرد: حضرت آقا نیز به بستر فراهم کردن برای کار جهادی افراد اشاره داشتهاند، باید هر شخصی با هر گویش، لهجه، آیین مذهبی و موقعیت جغرافیایی وارد فعالیتهای جهادی شود و طعم شیرین خدمت کردن را بچشد، گفتمان جهادی باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود.
لزوم توسعه گفتمانسازی اندیشه جهادی در رسانههای داخلی
محمد جلیل، مدیر کل صدا و سیمای زنجان، در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره جهادگران فاطمی به تشریح نقش رسانهها در روایت واقعیتها و اهمیت گفتمانسازی اندیشه جهادی پرداخت و اظهار داشت: رسانههای ما دو تاکتیک در مواجهه با رویدادها دارند که یکی سکوت و دیگری روایت واقعیتها است پس اگر رسانهای به کار شما نپردازد، در مسیر حرفهای خودش نیست.
وی تاکید داشت: رهبر معظم انقلاب در آخرین پیام خود به رسانهها فرمودند که باید ابتکار عمل داشته باشند و واقعیتها را روایت کنند، این سخن بسیار واضح و روشن است که هر اهل رسانه میفهمد از سویی بزرگنمایی بیش از حد نیز کار حرفهای نیست.
این مسئول با بیان اینکه گفتمانسازی اندیشه جهادی باید در رسانههای داخلی توسعه یابد، گفت: رفع نیاز دیگران توسط کسانی که توانایی دارند، باید به یک جریان عمومی تبدیل شود و همه اقشار کشور را در بر بگیرد.
این امر حتی باید از مرزهای کشور هم فراتر برود چرا که برای سعادت جامعه بشری راهی جز کار جهادی وجود ندارد.
وی تشریح کرد: وسعت کار جهادی بسیار زیاد است، ما هنوز از تمام ظرفیتهای خود استفاده نمیکنیم و میدان کار جهادی باید وسیعتر شود و رسانهها باید به گونهای عمل کنند که همه مردم جامعه بتوانند در این فعالیتها مشارکت کنند.
آل آمین با بیان اینکه رسانههای دنیا کاملاً استبدادی و مستبدانه عمل میکنند و اخبار را بر اساس ثروت و قدرت پمپاژ میکنند و ما به عنوان یک رسانه آزاد در دنیا با محدودیتهای زیادی مواجه هستیم، ادامه داد: در مقابل تمام این چالشها، رسانههای ما باید تلاش کنند تا صدای ملت را به گوش جهانیان برسانند.
انتهای پیام/