جای خالی صنایع تبدیلی و تکمیلی در بردسکن
فرماندار شهرستان بردسکن در این دیدار گفت: با وجود اینکه بردسکن در اکثر محصولات باغی از جمله انجیر ، زیره سبز، پسته و انار رتبه های اول و دوم را در استان داراست ولی متاسفانه در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرستان کاری انجام نشده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بردسکن، محمدجواد صفرنژاد با بیان اینکه تولید غذا و امنیت غذایی مقولهای است که بایستی با طرح ایده های نو توسط کارشناسان این حوزه تقویت شود، اظهار کرد: جهاد کشاورزی موظف به تأمین امنیت غذایی و معیشت مردم در کشور است.
وی با تأکید بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان بخش طیور، گفت: حفظ چرخه تولید و تأمین نیازهای مرغداران از اولویتهای مدیریت شهرستان است.
فرماندار بردسکن با اشاره به اینکه بردسکن قطب تجاری محصول پسته است افزود: امروز پسته بردسکن در خارج از کشور به یک برند تبدیل شده است و همه باید در راستای معرفی بیشتر این محصول استراتژیک به دنیا تلاش کنیم.
صفرنژاد با بیان اینکه جای صنایع تبدیلی و تکمیلی در بردسکن خالی است اظهار کرد: باوجود اینکه بردسکن در اکثر محصولات باغی از جمله انجیر، زیره سبز، پسته و انار رتبههای اول و دوم را در استان دارا است، ولی متأسفانه در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرستان کاری انجام نشده است.
همچنین حجت الاسلام مروجینسب اظهار کرد: امروز دشمنان نظام اسلامی از هر فرصتی برای ضربه زدن به دستاوردهای نظام استفاده میکنند که باید این توطیه ها را خنثی کرد.
وی افزود: امروز در جهاد کشاورزی که یکی از سازمان مهم در این میدان عظیم نبرد اقتصادی محسوب میشود باید سعی و تلاش شود تا تأمین امنیت غذایی و پایداری تولید اتفاق بیافتد تا مشکلات اقتصادی را پشت سر بگذاریم.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی بردسکن بیان کرد: وظیفه کارکنان جهاد کشاورزی در عرصه اقتصادی تأمین اولویتهای نیاز زندگی و معیشت مردم است.
بردسکن، رتبه نخست آبیاری زیر سطحی خراسان رضوی است
مهدی مسروری نیز اظهار کرد: شهرستان بردسکن با اجرای بیش از 700 هکتار آبیاری زیر سطحی مقام اول استان خراسان رضوی را در این بخش به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه شهرستان بردسکن 14 هزار هکتار باغات پسته دارد، اظهار کرد: سالانه به طور متوسط 16 هزارتن پسته از این سطح برداشت میشود و بردسکن به عنوان قطب تجاری پسته در استان تبدیل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن درآمد اقتصادی محصول پسته را سالانه 7 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بیش از 90 درصد محصول پسته شهرستان بردسکن به خارج از کشور صادر میشود و رقم تجاری پسته بردسکن فندوقی است.
وی با بیان اینکه تعداد دامهای سبک و سنگین این شهرستان 168 هزار رأس می باشد گفت: در سطح شهرستان 5 هزار بهره بردار دام سبک و 560 بهرهبردار دام سنگین داریم که با توجه ظرفیت خوب دامی که در بردسکن وجود دارد، ایجاد زنجیره تولید دام در شهرستان ضروری است.
مسروری با اشاره به اینکه در سطح شهرستان 54 واحد مرغداری صنعتی داریم افزود: روزانه بین 7 تا 10 تن مرغ گرم وارد شهرستان میشود و در تأمین مرغ درسطح شهرستان هیچ گونه مشکلی نداریم.
انتهای پیام/282