خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان مرکزی دوشنبه برفی می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 29 دی 1403 - 17:24
اراک- معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی گفت: این استان در ساعاتی از روز دوشنبه برفی می شود.
استان،مناطق،بيني،مرادي،برف،ساعات

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا مرادی اظهار کرد: مطابق بررسی آخرین نقشه‌های پیش یابی وضع هوا عصر شنبه آسمان استان مرکزی کمی تا قسمتی ابری و در مناطق مستعد گاهی مه آلود خواهد بود.
وی افزود: همچنین به دلیل افزایش پایداری موقت جو در برخی مناطق به ویژه در اراک و مناطق صنعتی و پر جمعیت پدیده غبار محلی در برخی از ساعات پیش بینی می‌شود.
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی گفت: در ساعات شب احتمال برخی بارش‌های پراکنده برف در نواحی شمال و شمال غرب استان دور از انتظار نخواهد بود.
مرادی بیان کرد: بررسی‌های فعلی نشان دهنده عبور امواج کم ارتفاع تراز میانی جو طی روزهای آتی از کشور است که موجب افزایش ابر و در صورت عدم تغییر در الگوی نقشه‌های پیش بینی موجب بارش برف در ساعاتی از روز دوشنبه در استان خواهد شد.
وی گفت: از نظر دمایی بررسی‌ها نشان دهنده روند کاهشی دمای شبانه تا پایان هفته در استان است.