خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام تسلیت پزشکیان در پی ترور حجج اسلام رازینی و مقیسه

اعتماد | همه | شنبه، 29 دی 1403 - 18:18
رئیس جمهور در پیامی با تسلیت شهادت حجج اسلام علی رازینی و محمد مقیسه از قضات برجسته دیوان عالی کشور، از نیروهای امنیتی و انتظامی خواست تا در اسرع وقت ، نسبت به معرفی آمران و عاملان آن، اقدامات لازم را به عمل آورند.
كشور،قضات،مقيسه،حجج،رازيني،تسليت،ديوان،شهادت،ملت،اسلام

رئیس جمهور در پیامی با تسلیت شهادت حجج اسلام علی رازینی و محمد مقیسه از قضات برجسته دیوان عالی کشور، از نیروهای امنیتی و انتظامی خواست تا در اسرع وقت ، نسبت به معرفی آمران و عاملان آن، اقدامات لازم را به عمل آورند.
کد خبر: 695452 | ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ ۱۸:۰۲:۳۶
مسعود پزشکیان در پیامی با تسلیت شهادت حجج اسلام علی رازینی و محمد مقیسه در پی اقدام تروریستی ناجوانمردانه و غیرانسانی صبح امروز در مقابل وزارت ساختمان دادگستری تهران، تصریح کرد: بی‌شک راه و مسیر روشن این قضات پرتلاش و باسابقه دیوان عالی کشور که همه عمر خود را وقف تحقق مقابله با جرایم گوناگون علیه امنیت ملی و دفاع از حقوق ملت کردند، با قوت تداوم خواهد یافت و خللی در روند اجرای عدالت در کشور ایجاد نخواهد شد.
به گزارش ایسنا، متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
وَالَّذِینَ‌هاجَرُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ ثُمَّ قُتِلُوا أَوْ مَاتُوا لَیرْزُقَنَّهُمُ اللَّهُ رِزْقًا
شهادت دو تن از قضات برجسته کشورمان حجج اسلام علی رازینی و محمد مقیسه در اقدام تروریستی ناجوانمردانه و غیرانسانی، موجب تأثر عمیق اینجانب شد.
بی‌شک راه و مسیر روشن این قضات پرتلاش و باسابقه دیوان عالی کشور که همه عمر خود را وقف تحقق مقابله با جرایم گوناگون علیه امنیت ملی و دفاع از حقوق ملت کردند، با قوت تداوم خواهد یافت و خللی در روند اجرای عدالت در کشور ایجاد نخواهد شد.
از نیروهای امنیتی و انتظامی اکیداً می‌خواهم در اسرع وقت با بررسی ابعاد و زوایای این حرکت مذموم، نسبت به معرفی آمران و عاملان آن، اقدامات لازم را به عمل آورند.
ضمن ابراز همدردی با خانواده محترم آنان، این ضایعه ناگوار را به ملت شریف ایران و به‌ویژه دستگاه قضایی کشور تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند بزرگ برای این شهدا علّو درجات، برای بازماندگانشان صبر و اجر و برای مصدومان شفای عاجل خواستارم.
مسعود پزشکیان
رئیس جمهوری اسلامی ایران