خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرهنگ مسئولیت‌پذیری کلید حل مشکلات کنونی کشور است

مهر | استان‌ها | شنبه، 29 دی 1403 - 18:24
ایلام-نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: فرهنگ مسئولیت‌پذیری کلید حل مشکلات کنونی کشور است.
گفتمان،اسلامي،جهادي،انقلاب،عنوان،فلاحي،فساد،ضد،حاشيه،اجازه

به گزارش خبرنگار مهر، سارا فلاحی امروز در دیدار با مسئولان گروه‌های جهادی فعال استان گفت: خیلی خوشحال هستیم که فرصتی در خدمت شما عزیزان باشیم و از دوستانی که به هر حال این جلسه را تشکیل دادند، تشکر می‌کنم.
مشکلاتی که شما الان مطرح کردید فقط خواست گروه‌های جهادی نیست.
یعنی هر کسی که در هر جایی می‌خواهد یک خدمتی را ارائه دهد، متأسفانه کار به جایی رسیده که مسیر خدمت‌رسانی هموار نیست.
وی بیان کرد: به عنوان مثال، من که نماینده مجلس هستم و افرادی که در دولت هستند، باید بدانند که شما، که دیدی فراتر از دولتی دارید و می‌خواهید در راه خدا کار کنید، با موانعی مواجه هستید.
این موانع باعث می‌شود که سرمایه‌گذارانی که می‌خواهند به صورت یواشکی کار کنند، در حاشیه قرار بگیرند و به آن‌ها توجه نشود.
فلاحی اضافه کرد: فضای جامعه به گونه‌ای است که رسانه‌ها و اخبار، ذهن مردم را مهندسی می‌کنند و این فضا، ضد انقلاب اسلامی و ضد گفتمان انقلاب اسلامی شده است.
به نظر من، معضل اصلی کشور ما فروپاشی این گفتمان است و ما نباید اجازه دهیم که این گفتمان فروپاشیده و ضد آن حاکم شود.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به عنوان مثال، در صدا و سیما، تبلیغ زندگی مبتنی بر انگاره‌های سرمایه‌داری می‌شود و قهرمان‌های فیلم‌ها، زندگی افرادی را نشان می‌دهند که در جامعه ما واقعاً وجود ندارند.
این خطر اصلی است که به شکل خاموش و پنهان، گفتمان اصیل انقلاب اسلامی را با چالش مواجه می‌کند.
وی افزود: اگر ما اجازه دهیم که این گفتمان به حاشیه برود، گفتمان دیگری برجسته می‌شود که نسبت به این گفتمان بی‌ربط است.
فساد اداری به معنای صرف دزدی نیست؛ بلکه این فساد می‌تواند شامل سوءاستفاده از موقعیت و عدم مسئولیت‌پذیری باشد.
وی عنوان کرد: در نهایت، ما باید دست به دست هم دهیم و اجازه ندهیم گفتمان انقلاب اسلامی به حاشیه برود.
ما به عنوان نمایندگان و کسانی که مدعی هستیم باید در این زمینه جهادی کار کنیم.
فلاحی اظهار کرد: در رابطه با طرح‌ها و قوانین، یک قانونی در مجلس داریم که به دلیل موانع مختلف، در حال حاضر فراموش شده است.
این طرح می‌تواند به ساماندهی گروه‌های جهادی کمک کند و جلوی فساد را بگیرد.
وی گفت: به طور کلی، ما باید با هم همکاری کنیم و از تجربیات همدیگر بهره‌مند شویم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم و به مردم خدمت کنیم.