تمرکززدایی برنامههای فرهنگی از شهر به روستاها از اتفاقات اثربخش کردستان است
سنندج_مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: تمرکززدایی برنامهها از شهرها به سمت روستاها از اتفاقات اثربخش استان است که به منظور بهرهمندی مردم روستاها از فعالیتهای فرهنگی کردستان انجام
به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر دریایی صبح یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان اظهار کرد: در سال ۱۳۸۸ حکیم فرزانه رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در سنندج این استان را به استان فرهنگ و هنر مزین کرد چرا که این استان پایتخت دف جهان، پایتخت کتاب ایران
وی تصریح کرد: وجود سرمایههای اجتماعی و مشاهیری که در کردستان اهل قلم و هنر هستند مایه افتخار است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان یادآور شد: اگر در جامعهای کاری صورت بگیرد بدون ارج نهادن به مقام مفاخر جامعه اتفاق نمیافتد و آشنایی با شخصیتهای برجسته نقش عمدهای در هویت بخشی به جامعه دارد.
وی افزود: در هر شهرستان به نام یکی از مفاخر همایشهایی با حضور آحاد مردم برگزار کردیم که اجرای بزرگداشت ملاعبدالله باشماقی در روستای باشماق دهگلان، بزرگداشت ملأ بیسارانی در سروآباد، و کنگره مستوره اردلان در سنندج گوشهای از آن همایشها است که به نام مفاخر استان برگزار شد.
وی گفت: قرار است در بانه، روستای پایگلان و شهرستان قروه نیز تا پایان سال برنامههایی برگزار و تمهیدات اولیه برای این همایشها انجام شده است.
دریایی اذعان کرد: نشاط اجتماعی و امیدآفرینی، گفتمان انقلاب و جبهه مقاومت و پایداری امنیت سه مؤلفه مدنظر در استان است که برنامهها براساس آن پیش رفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان تمرکززدایی برنامهها از شهرها به سمت روستاها را از اتفاقات اثربخش استان خواند و گفت: تلاش ما این است که همه مردم شهر و روستاهای از برنامههای فرهنگی بهره ببرند و برنامهها مردم محور برگزار شود.
وی با بیان اینکه وحدت در استان کردستان یک راهبرد است نه یک تاکتیک خاطرنشان کرد: در راستای عدالت فرهنگی سعی شد تا همه بخشها را مساوی ببینیم.
برگزاری کرسیهای تلاوت، دورههای توانمندسازی در حوزههای مختلف، جز خوانی ماه رمضان و توجه به طریقتهای عرفانی قادری و نقشبندی در کردستان، توجه به مبحث عفاف و حجاب، افزایش تعداد پلاتوها و میزبانی از زائران اربعین حسینی از دیگر مواردی بود که دریایی به آنها اشاره کرد.