انتقاد از شیوه تخصیص بودجه فرهنگی در شهرداری تهران
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از شیوه توزیع برخی بودجه های فرهنگی در شهرداری تهران گفت: اگر قرار باشد بودجه های فرهنگی به این سبک و سیاق تخصیص یابد، به نظر می رسد که با یک بدعت و روشی غیرمتعارف مواجه هستیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در دویستونودوهفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران، لایحه متمم بودجه سال 1403 شهرداری تهران مورد بررسی قرار گرفت.
نرگس معدنیپور؛ رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران اظهار کرد: در لایحه شهرداری پیشنهادهایی برای کاهش برخی ردیفهای مصوب، بهویژه در حوزه تملک دارایی و سرمایهای ارائه شده بود که با توجه به بررسیهای کارشناسی انجامشده، با آن موافقت نکردیم؛ اما برخی ردیفهای بودجه را افزایش دادیم.
وی ادامه داد: برخی از این افزایشها نیز با هماهنگی کمیسیون بودجه اصلاح شد.
همچنین درخصوص برخی ردیفهای بخش سرمایهای اعلام کرده بودیم که اگر پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد باشد، با آن موافقت خواهد شد که این موضوع نیز مدنظر قرار گرفت.
در مجموع، تمامی موارد بررسیشده توسط کمیسیون فرهنگی شورا، با هماهنگی کمیسیون بودجه در اصلاحیه لحاظ شد.
سیدجعفر تشکری هاشمی؛ رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران، نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: برای 22 منطقه، مبلغ یک میلیارد تومان تحت عنوان اجرای برنامههای فرهنگی در حرم عبدالعظیم حسنی و بهشت زهرا در نظر گرفته شده است.
اگر قرار باشد مدل توزیع بودجههای فرهنگی به این شکل باشد، به نظر میرسد با یک بدعت و روش غیرمتعارف مواجهیم که در آن برای یک مکان مشخص، بودجه فرهنگی تعریف میشود.
وی با بیان اینکه «ما از برنامههای فرهنگی تنها حضور در بهشت زهرا را دیدهایم و گویی سایر برنامهها جایگاهی ندارند»، تصریح کرد: هر منطقه دارای بودجه فرهنگی از پیش تعیینشده است و در صورت نیاز به افزایش، این امر باید با ذکر دلایل انجام شود.
اما تخصیص یک مبلغ ثابت برای یک مکان خاص در تمامی مناطق، از نظر بنده غیرمتعارف است.
تشکری هاشمی افزود: همچنین این پرسش مطرح است که هر منطقه با اعتبار یک میلیارد تومانی قرار است در بهشت زهرا چه اقدامی انجام دهد؟
لازم است درباره این موضوع توضیح داده شود.
وی تأکید کرد: اگر قرار است در بهشت زهرا(س) اقداماتی مانند خیابانکشی یا نصب سایهبان انجام شود، این یک برنامه متمرکز است که باید توسط سازمان بهشت زهرا اجرا شود.
درحالیکه بودجه بهصورت منطقهای تخصیص داده شده و بخشهایی از بهشت زهرا(س) به مناطق مختلف سپرده شده است.
بهعنوان مثال، مناسبسازی قطعه 29 به منطقه یک شهر تهران واگذار شده است.
انتهای پیام/