موقعیت مکانی صنایع پرخطر لرستان اعلام شود
خرمآباد - رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: بهمنظور استقرار پایگاههای اورژانس، موقعیت مکانی صنایع پرخطر این استان اعلام شود.
به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز یکشنبه در جلسه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی لرستان با رویکرد ساماندهی زیرساختهای بحران بیمارستانهای استان، اظهار داشت: سیستم برق دوسویه یکی از حیاتیترین زیرساختهای بحرانی در بیمارستانها بوده و با اولویتبندی، اعتبار لازم برای تکمیل این زیرساخت در بیمارستان شهید رحیمی اختصاص پیدا کرد.
وی با اشاره به این که ایجاد سیستم برق دوسویه در دستور کار برای تمامی بیمارستانهای استان قرار دارد اظهار کرد: باتوجهبه روند پیشرفت ایجاد این زیرساخت در بیمارستانهای استان، بیمارستان شهدای هفتتیر دورود در اولویت بعدی ما قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه تا کنون بیمارستانهای شهدای عشایر خرمآباد و شهید ولیان الیگودرز به سیستم برق دوسویه مجهز شدهاند، تأکید کرد: با تجهیز بیمارستانها به سیستم برق دوسویه، هیچگونه دغدغهای برای قطعی برق و وقفه در امورات درمانی بیماران در هر شرایطی وجود نخواهد داشت.
دلفان ساماندهی ژنراتورهای برق در ستاد دانشگاه و شبکههای بهداشت و درمان سراسر استان را یکی دیگر از رویکردهای مهم مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه برشمرد و گفت: شناسنامه تمامی ژنراتورها در ستاد و واحدهای تابعه دانشگاه بهزودی تدوین و برنامههای منظمتری نسبت به گذشته برای پایش این دستگاهها بهویژه در روزهای تعطیل با هماهنگی مدیریت فنی، دفتر نگهداشت و مدیریت پدافند غیرعامل دانشگاه تنظیم میشود.
وی همچنین از مکاتبه با اداره کل صمت و شرکت شهرکهای صنعتی برای معرفی موقعیت صنایع پرخطر استان خبر داد و عنوان کرد: با شناسایی موضع این صنایع میتوان تدابیر لازم برای استقرار پایگاههای اورژانس و مراکز حمایتی بهداشتی درمانی در شرایط بحرانی را اتخاذ کرد.
بنابراین گزارش، ساماندهی و رفع نواقص سیستمهای اطفا حریق در بیمارستانها، افزایش دوربینهای امنیتی در مراکز درمانی، ساماندهی و تعمیر آمبولانسهای معیوب و ایجاد سیستم فایروال ذخیره برای پشتیبانی از ساختار اتوماسیون دانشگاه از دیگر موارد مطرح شده در جلسهٔ مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه بودند.