در همایش "غزه، صهیونیسم و جنایت" چه گذشت؟
همایش "غزه، صهیونیسم و جنایت" به همت مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم و بسیج اساتید دانشگاه، در دانشگاه قم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، همایش "غزه، صهیونیسم و جنایت" به همت مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم و بسیج اساتید دانشگاه، با سخنرانی قاسمی؛ استاد حقوق بینالملل دانشگاههای قم و سردار الماسی آخرین رایزن فرهنگی ایران در سوریه در سالن همایشهای شهید بهشتی دانشگاه قم برگزار شد.
در ابتدای این همایش حجتالاسلام دیرباز رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاههای قم، جنایتهای رژیم صهیونیستی از ابتدای تشکیل این رژیم منحوس و شدت آن بعد از طوفان الاقصی را که به تخریب و تعطیلی دانشگاههای غزه و شهادت 166 استاد و 12000 دانشآموز منجر شده را محکوم کرد.
وی افزود: پیش از جنگ، حدود 796 مدرسه و 22 دانشگاه در غزه وجود داشت، اما اکنون تمام این مراکز هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفتهاند و این حملات باعث تخریب کامل تأسیسات علمی و بناهای آموزشی شده است.
رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاههای قم گفت: هدف قرار دادن مؤسسات آموزشی و بیمارستانها بهطور عمدی انجام میشود و این اقدامات نوعی نسلکشی است.
سردار میرزاده؛ رئیس مجمع بسیجیان استان قم نیز در ادامه این همایش اظهار داشت: از اساتید خواستارم در این برهه که نظام سلطه هیچ محدودیتی در جنایات خود علیه دانشگاهیان و غیره ندارد، اهتمام بیشتری به جهاد تبیین داشته باشند.
قاسمی سخنران اول همایش در ادامه عنوان کرد: نسلکشی رژیم صهیونیستی پس از طوفانالاقصی به حدی زیاد شد که نهادهای قضایی بینالمللی که تاکنون به مسئله محکومیت این رژیم ورود نکرده بودند، کشتار رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و سردرمداران آن را مورد پیگرد قانونی قرار دادند.
وی تصریح کرد: در نظامهای کنونی بینالملل تعداد محدودی از آنها رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمیشناسند و بقیه با او مراوده دارند و در این میان جمهوری اسلامی ایران است که با تمام توان از غزه و فلسطین دفاع کرده و رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و میکند.
سردار الماسی؛ آخرین رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه نیز در این همایش گفت: امروز شجره طیبه مقاومت از مسلمانان فراتر رفته و به عنوان تجربه عملی موفق و امید مظلومان و مستضعفان جهان شناخته شده است.
وی گفت: نظام سلطه بعد از تجزیه 100 سال پیش منطقه، مجددا به دنبال طرح تجزیه این منطقه برآمد و براساس این طرح سوریه سقوط کرد.
الماسی عنوان کرد: نظام سلطه هر کاری که میتوانست علیه جبهه مقاومت از ترور شخصیتها و مسئولین بلندمرتبه تا جنایتهای وحشیانه مردمی انجام داد اما همانطور که رهبری فرمودند مقاومت بر قلبها نشسته و از این رو، محکم و استوار در برابر آنها ایستاده است.
رایزن سابق فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی هر سلاح یا کمکی نیاز داشته از سوی غرب در اختیار داشته است و بر این اساس شکست رژیم صهیونیستی یعنی شکست غرب، افزود: در مقابل، هرچه اوضاع بر نیروهای مقاومت سختتر میشود ایمان و مقاومت آنها بیشتر میشود و از این طریق دستاوردهای بزرگی کسب میکنند همانطور که در دفاع مقدس وقتی عرصه بر نیروهای ما تنگ شد، به خلق حماسههای بزرگی منجر شد که پیروزی در جنگ را رقم زد و اکنون این اعتقاد در محور مقاومت به چالش بزرگی برای نظام سلطه تبدیل شده است.
الماسی با اشاره به بیانات رهبری مبنی بر اینکه "دشمن با جنگ ترکیبی و شناختی آنچه خواسته خود است را به شما تحمیل میکند از این رو نقاط ضعف شما را بزرگ و نقاط قوت شما را ضعف جلوه میدهد" گفت: امروز همانطور که شهدای بزرگ ما همچون سید حسن نصرالله و حاج قاسم تأکید داشتند، قطعا نقطه موفق در برابر جنگ ترکیبی دشمن جهاد تبیین است که متأسفانه عدهای بر خلاف بیانات رهبری، در برخی دانشگاهها و مراکز علمی حرفهایی میزنند که نشان میدهد یا خائن هستند یا احمق!
وی اظهار داشت: حقیقتا دشمن در چند سال اخیر پس از شکست در سوریه و عراق، از شکست خود عبرت گرفت و با استفاده از همه تجربهها طراحی جدیدی کرد و همه را در اشغال سوریه به کار گرفت و توانست سوریه را با جنگ نرم به راحتی و بدون دفاع ارتش و مردم اشغال کند!
سردار الماسی با تبیین اینکه طرفداران هر نظام مستقر در دنیا دو عامل مادی و معنوی است، تصریح کرد: عامل مادی آن است که جریان یا شخص احساس کند زندگیاش در حکومت مستقر تأمین است و اگر شکست بخورد زندگی او بهم میخورد مثل همه نظامهای مرسوم دنیا، اما این عامل در سوریه اخیر وجود نداشت و دشمن با ایجاد شکاف بین ملت و دولت، زندگی و جریان حیات را در سوریه از بین برده بود.
وی افزود: عامل بعدی عقیده دینی و ایمانی مقدس است که انگیزه مردمی را در پی دارد که متاسفانه این مورد هم در مردم و ارتش سوریه وجود نداشت و حزب و ایدئولوژی نظام سوریه را باور نداشتند و آن را ناکارآمد میدانستند، از این رو خود را در مقابل دشمن به خطر نینداختند.
الماسی گفت: دشمن از امکانات خود چه در بهرهگیری از هوش مصنوعی و چه تغییر روش و شیوه قبلی خود به خوبی استفاده کرد و کسانی که قبلا به راحتی سر میبریدند و وحشیانه عمل میکردند امروز کراوات زده و شیک پوش ظاهر شدند، از این رو مقام معظم رهبری فرمودند "طراحی نقشه آنها طراحی آمریکایی بود"، تا سرانجام حکومتی که در 2011 علیرغم چند سال فشار همه جانبه، با مقاومت مردم و ارتش رژیم اسد روبهرو شدند و نهایتا توافق آستانه شکل گرفت اما امروز با قدرت نرم و جنگ ترکیبی در 11 روز سرنگون شد.
سردار الماسی در پاسخ به این سوال که آیا با سقوط سوریه، مقاومت و جمهوری اسلامی ضعیف شده است؟
گفت: ابداً اینگونه نیست زیرا باوجود همکاری نسبی دولت بشار با محور مقاومت، جبهه مقاومت سوریه توانایی بهرهگیری از توانمندی خود را در نظام سوریه نداشتند.
امروز هم در نظام مستقر سوریه چالشهای بسیار زیادی وجود دارد که به امید خدا جریانی در سوریه شکل میگیرد که به مراتب بیشتر از نظام بشار اسد در مقابل رژیم صهیونیستی بایستد و طبق فرمایش مقام معظم رهبری نه تعلل میکنیم و نه عجله میکنیم.
سردار الماسی در پایان افزود: از همه نخبگان و تاثیرگزاران خواهانیم جهاد تبیین را جدی بگیرند و از عزت مقاومت دفاع کرده و مطالبه وعدهصادق 3 را نیز در دستور کار خود بگیرند زیرا همین مطالبه باعث تولید قدرت جمهوری اسلامی است و همینطور میتواند برنامهریزی دشمن را هم از بین ببرد.
انتهای پیام/